De prin lume adunate

#hobby #cadouri #martisor #primavara #martie

Cadouri pentru iubite de 8 martie

Martie este prin definitie luna primaverii si a femeilor. Tot martie este si luna cadourilor pentru femei. Florile, bijuteriile sau bomboanele cu ciocolata sunt cele mai oferite cadouri in aceasta perioada destul de stresanta pentru barbati.

Pe langa cadoul pe care barbatii trebuie sa il cumpere mamelor, ei mai trebuie sa faca un drum si pentru cumparaturile pentru iubita sau sotie. Stim ca pentru barbati aceasta perioada este una foarte tensionata pentru ca nu stiu intotdeauna ce isi doreste persoana iubita. Si nu in ultimul rand, barbatii se gandesc ca un cadou nepotrivit ar transmite un mesaj gresit iubitei sau sotiei.

Asadar, inainte de a cumpara un cadou de 8 martie, trebuie sa tii cont de stilul si preferintele iubitei. Daca esti in pana de idei pentru acest cadou, noi iti oferim cateva idei, care sa te ajute sa iti arati dragostea.

 

Bilet la un concert

 

De 8 martie iti poti surprinde iubita sau sotia cu un bilet la unul dintre concertele importante care au loc anul asta si la care stii ca ar vrea sa mearga. AC/DC, Bob Dylan, Jean Michel Jarre , Eric Clapton, Elton John, Aerosmith, Metallica, Faithless sau The Cranberries sunt cateva dintre cele mai asteptat concerte ale lui 2010. Cu siguranta va fi un cadou potrivit si vei avea astfel ocazia sa petreci alaturi de iubita ta cateva momente memorabile.

 

Cina la restaurant

 

Daca vrei sa ii oferi iubitei tale cateva momente linistite, o cina romantica la un restaurant este cadoul perfect. Pentru aceasta zi alege un restaurant intim, unde sa puteti discuta in liniste si unde sa puteti incerca preparate savuroase. Dragostea trece prin stomac pana la urma, nu-i asa? Daca nu ai gasit momentul potrivit, acum poate fi si ocazia perfecta de a o cere de sotie pe iubita ta. Surprinde-o cu un buchet de flori si cu inelul asteptat. Cu siguranta va fi o zi de 8 martie pe care nu o va uita.

 

O mini vacanta la munte

 

De 8 martie o poti surprinde pe iubita ta cu o mini vacanta la munte. Stabileste din timp detaliile acestei vacante, rezerva camera la hotel si fa-i o surpriza persoanei dragi din viata ta. Fie ca alegi o destinatie din tara, fie una externa, aceasta mini vacanta va va ajuta sa va redescoperiti, sa va bucurati impreuna de locurile noi pe care le vizitati si sa testati atractiile culinare ale locului. In aceasta perioada, majoritatea agentiilor au numeroase oferte avantajoase pentru Ziua Femeii.

 

Cumpara-i o geanta

 

Iata un accesoriu care va fi intotdeauna apreciat de sexul frumos. De 8 martie cumpara-i iubitei sau sotiei tale o geanta. Fie ca este mare si incapatoare, fie ca este una mica, gen plic, iubita ta va fi mai mult decat incantata de acest cadou. Inainte de cumpara o geanta, vezi care este paleta de culori pe care o prefera iubita ta si alege-i una in concordanta cu preferintele sale.

 

Cadouri rafinate

 

Din topul cadourilor pentru iubite sau sotii fac parte si bijuteriile. Din aur, argint sau creatii handmade, aceste accesorii reprezinta un cadou perfect pentru aceasta ocazie. Tot de 8 martie ii mai poti oferi perechii tale si un ceas. De la cercei pana la bratari, lanturi, margele sau inele, oferta bijuteriilor este larga si ai de unde alege cadoul potrivit.

 

Cadouri tehnice

 

Chiar daca fetele nu se pricep la calculatoare, placi de baza si alte aparaturi tehinice, cu siguranta iubita ta va fi mai mult decat incantata dca de 8 martie ii vei face cadou un laptop, un aparat foto sau un MP3 care sa contina deja cateva dintre melodiile sale preferate. Daca accesorizezi si cu o geanta pentru laptop chic, in culori trandy sau un sticker care poate fi lipit pe capac, iubita ta va fi in al noualea cer.

 

cadouri practice

 

Daca iubita ta este o fire practica, care nu isi doreste genti, bijuterii sau cine romantice, atunci te poti considera un norocos. Astfel poti alege un cadou pe care stii ca si-l doreste foarte mult, dar pe care nu a apucat sa il achizitioneze vreodata. Fie ca este vorba despre ustensile de bucatarie , de birou sau pentru casa, oferta este variata.

 

Cadouri sportive

 

Tot de 8 martie ii poti oferi iubitei tale si un abonament la sala de aerobic, daca este o fire sportiva. Tot pentru cursurile de aerobic, mai poti cumpara si alte accesorii precum saltele pentru aerobic sau un echipament complet.

 

Produse spa

 

Un cadou potrivit de 8 martie sunt si lotiunile si cremele de corp. Daca stii care este parfumul preferat al iubitei tale, ii poti achizitiona acest obiect. Daca tot esti la acest capitol, o mai poti surprinde pe iubita ta si cu un abonament la un centru spa unde sa aiba parte de o zi intreaga de rasfat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea