De prin lume adunate

# designeri bucuresti #bucharest fashion week #saptamana modei #moda

Bucurestiul devine capitala modei

Cel mai mare festival de moda din Romania, Bucharest Fashion Week, pregateste editia cu numarul 22, care va avea loc in perioada 1-6 decembrie 2014 la Ambasad`Or Events. Timp de sase zile, Bucharest Fashion Week 2014 va aduce in lumina reflectoarelor cei mai in voga designeri romani, dar si profesionisti de pe scena internationala a modei.

Născut din pasiunea pentru modă și pentru frumos, festivalul Bucharest Fashion Week pregătește  pentru ediția din această iarnă un spectacol al eleganței, în cadrul căruia aproximativ 30 de designeri români și străini vor prezenta ultimele lor colecții. Astfel, în perioada 1-6 decembrie, București devine capitala modei. În același timp, Bucharest Fashion Week 2014 va continua seria evenimentelor speciale, care sunt parte din tradiția festivalului: Miss România, Top Model România, Gala Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards. 

Evenimente speciale:

Miss România este cel mai important concurs de frumusețe din România și se desfășoară anual în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen.

Top Model România este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume. 

Aflat la cea de a XVIII-a ediție, Gala Fotbalului Românesc este evenimentul în cadrul căruia sunt premiate performanțele sportivilor și specialiștilor de pe băncile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal românești. 

Nu în ultimul rând, la Bucharest Fashion Week are loc în fiecare an și Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiați designerii și specialiștii din industria modei românești, dar și vedetele și jurnaliștii din presa de specialitate care s-au făcut remarcați prin alegerile  vestimentare. 

Bucharest Fashion Week este un eveniment independent al cărui obiectiv principal este acela de a promova industria modei din România. Cea de a XXII-a ediție a festivalului dedicat modei românești se va desfășura la Ambasad`Or Events. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe www.bfashionweek.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea