De prin lume adunate

#evenimente #tango #festival #dans #milonga

Bucharest Tango Encuentro Festival

In perioada 22 - 25 aprilie, la Bucuresti, are loc cea de-a II-a editie a Festivalului International de tango Argentinian, Bucharest Tango Encuentro Festival.

Dansatorii de tango argentinian, precum si invitati din afara comunitatii de tango din Romania, sunt invitati sa participe in fiecare seara din cadrul festivalului la un adevarat spectacol de muzica si dans, tangoul argentinian fiind prin excelenta un dans al improvizatiei si al libertatii de miscare. Organizatorii au pregatit in fiecare seara de Milongas cate un moment special constand in dansurile demonstrative ale maestrilor din Buenos Aires, Argentina, precum si alte surprize.

In seara de duminica, cea care inchide Festivalul, una din cele mai renumite orchestre de tango, Sexteto Milonguero, ne va incanta cu un spectacol electrizant, toti participantii fiind bineveniti sa isi incerce veleitatile de dansatori pe muzica lor. Anul acesta, maestri invitati din Buenos Aires, Argentina sunt: Adrian Veredice, Alejandra Hobert, Francisco Forquera, Carolina Bonaventura,  Rodrigo "Joe" Corbata, Lucila Cionci si Orchestra Sexteto Milonguero.

In cadrul festivalui de tango vei avea parte de patru seri de milonga in locatii speciale precum Casa Capsa , Cercul Militar, Centrul Cultural Evreiesc, vei fi martorul unor demonstratii de dans in fiecare seara. La festival vor fi prezenti si doi DJ internationali, Mihai Georgescu de la Paris si Murat Elmadagli din Istanbul, si doi DJ locali, Andrei Baican si Catalin Valeanu.

Milonga de deschidere a festivalului are loc joi, 22 aprilie, de la ora 22.00, la restaurantul Casa Capsa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea