De prin lume adunate

#bookfest #bookfest 2012 #targ de carte #craciu #bookfest craciun

Bookfest de Craciun: Editie speciala a targului de carte si cadouri

In perioada 15 - 23 decembrie, la Biblioteca Nationala are loc o editie speciala de Craciun a targului de carte Bookfest.

Vizitatorii vor gasi carti la cele mai bune preturi, dar si alte idei de cadouri pentru Craciun. In plus, vizitatorii vor avea parte de intalniri cu cele mai interesante personalitati culturale ale momentului, proiectii de filme de arta gratuite si evenimente speciale pentru copii.

Organizat de Asociatia Editorilor din Romania in parteneriat cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Bookfest de Craciun este primul eveniment cultural de amploare gazduit de noul sediu al Bibliotecii Nationale.

Bookfest este cel mai important salon de carte din Romania, ajuns deja la a opta editie. La editia din vara acestui an, invitatul de onoare al Salonului International de Carte a fost Franta, iar publicul a avut ocazia sa se intalneasca cu personalitati marcante ale culturii contemporane franceze ca Bernard Pivot sau Michel Houellebecq.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea