De prin lume adunate

#bikewalk #bicicleta #traseu

Bikewalk in miez de noapte

Cu ocazia "Noptii Galeriilor", in seara de 11 iunie, are loc Bikewalk in miez de noapte, o plimbare pe bicicleta prin Bucuresti.

De la ora 23.30 se face strigarea in Gradina Icoanei de unse se va pleca pe traseul Bulevardul Dacia, Piata Romana, Piata Victoriei, Gara de Nord , Cotroceni, Splaiul Independentei, Piata Unirii si Universitate. La sfarsitul pedalarii se va face o urcare pre trotuar in zona Universitate, unde se vor face si poze.

Asadar, intalnirea biciclistilor se da la ora 23.30 la Gradina Icoanei si se va pleca pe traseu la ora 24.00.

Pentru aceasta pedalare noctura este indicat sa aveti la voi stopuri , veste reflectorizante, faruri , girofaruri sau lanterne.

Bikewalk este o plimbare semi-spontana pe biciclete, care are cateva scopuri: sa incurajeze deplasarea cu bicicleta ca alternativa ecologica si relaxanta, sa promoveze siguranta in trafic si constientizarea populatiei ca bicicleta este o optiune sigura, sanatoasa si civilizata de deplasare si, de asemenea, sa promovbeze spiritul civic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea