De prin lume adunate

#reducere biciclete pegas #Black Friday 2016 #pegas #biciclete pegas #black friday

Biciclete mai ieftine de Black Friday pentru reducerea timpului petrecut in trafic

Pegas anunta reduceri de pana la 90% la biciclete si accesorii de bicicleta incepand cu Vineri 18 Noiembrie 2016, orele 00.00.

Promotia dureaza de astazi la miezul noptii pana pe 27 Noiembrie – 10 zile si cei de la Atelierele Pegas isi propun sa faca vanari de minimum 1 milion de lei in acesta perioada.

"Noi ne dorim sa extindem sezonul de biciclete tot anul daca se poate. Pentru asta am facut o colectie de biciclete de iarna dar cum inca nu a venit zapada am ieftinit ocazional toata colectia noastra de biciclete. Avem reduceri de pana la 90%. Astfel dam ocazia oamenilor gospodari sa cumpere bicicleta iarna – pentru ca e mai ieftin si sanie vara. – Revenim si cu sania Pegas cat de curand – un alt proiect in dezvoltare."

Anul acesta Pegas isi propune o crestere de peste 300% a vanzarilor de biciclete urmand ca peste 2 ani sa ajunga la masa critica de biciclete necesara pentru a lansa o fabrica cu productie integral in Romania.

Reducerile vor fi active de la ora 00.00 – vineri 18 noiembrie 2016 pana la ora 24.oo duminica 27 noiembrie 2016 si pot fi accesate pe www.bicicletapegas.ro, la Magazinele din Vasile Lascar 144, si Mall Promenada precum si in reteaua natioanla de dealer Pegas.

Recent, compania a lansat franciza Pegas pentru cei interesati sa se dezvolte in zona antreprenoriala si linia de camasi cu brandul de traditie Braiconf, pentru a intampina nevoile biciclistilor urbani.

Dupa patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii '70-'80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toata familia. Pana in prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colectii Pegas au ajuns la clienti din tara si din Europa.

In octombrie 2015 proiectul Pegas a trecut la un nivel superior prin atragerea unui investitor de anvergura. Prin parteneriatul cu Network One Distribution, brandul Pegas isi va accelera dezvoltarea la nivel national si international. In urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de zece ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea