De prin lume adunate

#targuri de craciun #craciun #targ #cadouri #handmade #ceainarie #serendipity

Bazar in prag de Craciun la Serendipity

Duminica, 20 decembrie, ceainaria Serendipity va invita sa petreceti o dupa-amiaza din ajunul sarbatorilor cumparand si admirand cadouri speciale la Bazar in prag de Craciun, un targ cu obiecte lucrate manual.

In cadrul evenimentului, toti participantii sunt inscrisi automat la tombola cu premii de Craciun si pot savura un ceai deosebit din partea casei. Totul se va petrece intr-o atmosfera invaluita in miresme de ceai cald la ceainaria Serendipity, situata in apropierea parcului Gradina Icoanei , intre orele 10.00 si 17.00.

Vei gasi pe masutele tinerilor artisti obiecte inedite: podoabe, accesorii, decoratiuni, cadouri micute si originale pentru voi si pentru cei dragi. Surpriza targului o constituie cadourile pentru catelusii de companie. Intrarea la acest targ este de 10 lei si include un ceai aromat.

Ceainaria Serendipity se afla pe strada Dumbrava Rosie , la nuamrul 12, iar mai multe detalii obtii la numarul de telefon 021.211.31.00. Mai multe despre aceasta ceainarie gasesti aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea