De prin lume adunate

#bautura #personalitate #barmani #bautura preferata

Bautura preferata te da de gol. Barmanii profesionisti pot citi o persoana dupa comanda facuta!

Comanda facuta intr-un bar, cu voce tare sau in soapta daca te jenezi sa ceri "Sex on the beach" sau clasicul "Orgasm", te poate da de gol in fata unui barman profesionist. Obisnuiti cu tot soiul de clienti, veniti de pe alte meleaguri sau de pe vase de croaziera, barmanii au un stil propriu de a-si identifica tipul de consumator in functie de bautura aleasa. Vezi mai jos in ce categorie intri!

Nu mai putin de 20 de barmani au participat la un sondaj efectuat de Redddit.com si au oferit indicii clare asupra etichetelor pe care le pun clientilor in functie de bauturile solicitate.

Nestiutorii

Pentru multi dintre cei care se asaza la bar, bautura este un taram necunoscut.

"Daca un barbat vine si iti comanda un pahar de Moscato, este clar ca habar nu are ce vrea", sustine unul din barmani. Si are dreptate, Moscato este un vin alb dulce, numai bun pentru fete.

Determinatii

Daca in dreapta sau in stanga ta, o tipa repeta comanda de Long Island Ice Tea, este clar ca va avea o seara de pomina. Inventata pe vremea prohibitiei, bautura asemanatoare la culoare cu ceaiul are de fapt in compozitie votca, gin tequila si rom.

Afaceristii

Whiskey-ul ramane bautura oamenilor realizati in viata, cel putin asta au sustinut barmanii din New York in cadrul sondajului. Un whiskey sec solicitat inseamna ca respectivul client se relaxeaza dupa o afacere.

"Whiskey cu cola inseamna ca mai are cateva contracte de negociat. Un bautor de whiskey cu cola poate petrece opt ore intr-un bar band non-stop. De obicei apar spre weekend imbracati tot la costum si cravata", sustine Dara Mahler, unul dintre barmanii din New York.

Perversii

Ii recunosti imediat. Imediat ce au o persoana de sex feminin langa ei, vor comanda un "Blowjob", "Slippery Nipple" sau "Sex on the beach", neuitand sa se uite adanc in ochii ei.

Impresionistii

Cand un barman aude din gura ta comanda Cuba Libre sau Gin Rickey, esti deja etichetata si plasata in colectia lui de femei novice care au dat iama in club pentru a face impresie buna. Fie esti prea infatuata ca sa pronunti "rom cu cola", fie ai citit pentru prima data Marele Gatsby.

Barbatii nu beau cocktailuri

"Daca un barbat isi comanda un cocktail, altul decat Gin Fizz sau Gin Back, inseamna ca are alta orientare sexuala. Daca prietena lui comanda un cocktail, inseamna fie ca este "pestele" ei, fie cel care o pazeste", concluzioneaza un barman londonez.

Sursa foto: 3tend.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea