De prin lume adunate

#baby expo #expozitie #targ #copii #bebelusi

Baby Expo se muta la Cluj

In perioada 11 - 13 iunie, expozitia dedicata bebelusilor, copiiilor si mamicilor se muta la Cluj - Napoca. BABY EXPO este cea mai mare sarbatoare a celor mici, iar parintii, bunicii si copiii sunt asteptati la acest targ pentru a se intalni cu cele mai renumite companii producatoare de articole vestimentare si de ingrijire.

La acest targ, parintii si bunicii vor gasi o multime de produse pentru cei mici. De la articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, produse alimentare si de igiena, cosmetice, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, carti si CD-uri educative, pana la organizatori de petreceri pentru copii, servicii medicale sau gradinite, toate aceste lucruri se gasesc la BABY Expo de la Cluj.

Pe langa expozitie, la Baby Expo au loc numeroase evenimente, jocuri, concursuri si alte activitati distractive, educative si relaxante. Dintre acestea, cei mici pot alege intre:

Piticii Sportivi, cel mai atractiv eveniment sportiv pentru copii intre 14 si 36 luni. Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor, cel mic va avea de parcurs 4 probe: catarare, echilibru, coborare si de-a rostogolul

BABY Gym, joc si miscare pentru cei mici. Sub indrumarea specialistilor in kinetoterapie copiii se joaca, fac gimnastica, invata sa mearga in echilibru, sa se rostogoleasca, iar parintii primesc sfaturi legate de cresterea armonioasa a celui mic.

Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea: Bebelusii intre 5 luni si 1 an arata tuturor cum de mici pot fi campioni la mersul de-a busilea si primesc premii

Tot la acest targ exista si spatii de joaca cu gonflabile, sesiuni de face-painting, baloane, concursuri si jocuri distractive la Casuta Veseliei, un atelier de gatit, Clubul Juniorilor si Tombola Baby Expo cu premii in fiecare zi.

Baby Expo are loc de vineri 11 iunie, pana duminica, 13 iunie, intre orele 10.00 si 19.00, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea