De prin lume adunate

#hand-made #martisoare # atelier martisoare #martisoare hand made

Ateliere de martisoare handmade

In martie, impresioneaza-i pe cei dragi cu realizate de tine. In aceasta perioada, in Bucuresti, au loc numeroase ateliere de creativitate unde vei invata sa folosesti materiale inedite pentru a realiza martisoare unicat.


Atelierul martisoarelor la Ceainaria Serendipity


Ceainaria Serendipity te asteapta la Atelierul Martisoarelor. Aici vei realiza martisoare frumoase si originale pentru mame si bunici, surori sau prietene, pentru toate femeile din viata ta care te iubesc neconditionat.

Atelierul are loc pe data de 26 februarie, de la ora 11.00. Pretul atelierului este de 45 de lei. In acest pret sunt incluse materialele, indrumarea, un ceai aromat si fursecuri.


la Interesart


Daca esti in pana de idei cu privire la martisoare si felicitari sau daca doar cauti un mod placut de a petrece timpul alaturi de copilul tau, Interesart iti propune o serie de Ateliere de martisor la care vei invata sa modelezi martisoare din lut, sa pictezi un cadou unic sau sa realizezi o felicitare deosebita.

Atelierele se desfasoara in zilele de 23 februarie, 1 si 8 martie. Costul unui atelier este de 35 de lei, toate materialele sunt incluse, iar produsele realizate vor fi pastrate.


Atelier de martisoare la Scenica


Duminica, 26 februarie, de la orele 10.00 si de la 14.00, esti asteptat la modelaj si pictura. La acest atelier vei realiza martisoare cu potcoave, trifoi cu patru foi, , broscute, oite si alte elemente care aduc noroc. Atelierul este destinat copiilor pana la 14 ani.


Atelier de martisoare din hartie manuala


Fie ca inca mai crezi in martisor si te atrage ideea de a chema in acest fel primavara, fie ca iubesti frumosul si vrei sa te bucuri de el, pentru data de 25 februarie si pentru o perioada de aproximativ 3 ore, cei de la Moara de Hartie te asteapta la un atelier de martisoare.

La acest atelier vei alege din tipurile de hartie pregatite hartia care iti spune ceva si vei crea martisoare unicat care sa poata spune lumii ceva frumos voi si despre dragostea de viata.

La finalul atelierului vei pleca acasa cu mai multe cunostinte despre hartie manuala si cu cateva cadouri inedite pentru cei dragi. Atelierul va avea loc sambata, 25 februarie, de la ora 11.00, si este destinat atat adultilor, cat si copiilor. Pretul atelierului este de 90 de lei si include toate materialele de lucru.


Atelierul de martisoare bio la Ceainaria Serendipity


Pe 26 februarie intre orele 11:00 si 17:00 esti asteptat la un atelier de martisoare bio, din materiale naturale incarcate cu energia naturii pure. In mireasma de ceai cald, esti asteptat sa realizezi martisoare din seminte si felicitari cu flori presate, un omagiu adus Naturii care se trezeste la viata si asa cum ne invata traditia, talismane magice aducatoare de sanatate, belsug, noroc si fericire.

Pretul atelierului este de 50 de lei si include toate materiale.


Mesterii lui Martisor la Incubator 107


Atelierul de martisoare pentru cei mici impreuna cu mamici si tatici este destinat tuturor celor care isi doresc sa intampine primavara altfel. La atelier vei realiza podoabe de agatat pe fire alb-rosii, firave vestitoare ale primaverii.

Martisoarele create vor fi cu adevarat speciale deoarece vor fi realizate cu manutele si indemanarea copiilor. Vei folosi pasla, hartie, dar si alte materiale folositoare.

Pretul atelierului este de 30 de lei, iar obiectele realizate vor fi pastrate de autori.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea