De prin lume adunate

#ateliere femei #ziua femeii #ateliere #femei

Ateliere de creatie dedicate femeilor! Unde iti poti petrece timpul in acest weekend

Cu ocazia apropierii zilei de 8 martie, femeile pot lua parte la ateliere de creatie dedicate lor. Atelierele de gradinarit si cele de arta decorativa sunt atractiile principale, pregatite pentru acestea.

 

Atelierele organizate de Hornbach, au loc pe data de 4 martie, atat in magazinele din Bucuresti cat si la cele din tara. Participantii au nevoie de inscriere in prealabil. Atelierele sunt gratuite, iar participantele vor invata trucuri de realizare a unor decoratiuni, dar si sfaturi de gradinarit.

Totodata, organizatorii precizeaza ca participantele vor dobandi cunostinte cu privire la cultivarea trandafirilor. De asemenea, in cadrul atelierului de arta decorativa, vor primi idei despre cum sa realizeze tablouri pentru infrumusetarea casei folosind o placa de lemn, cuie si ata.

"Tuturor ne place primavara si aerul proaspat pe care il aduce. Cu ocazia Zilei Femeii, ne-am propus sa le incurajam pe doamne sa se exprime prin arta si sa afle lucruri noi, utile in amenajarea locuintei sau a curtii. Pe 4 martie, ele sunt invitate sa afle, din oricare dintre magazinele Hornbach, secretele amenajarii si ingrijirii unei gradini de trandafiri, dar si cateva tehnici pentru crearea decoratiunilor interioare", a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Organizatorii au mai afirmat ca tematicile alese vin in intampinarea asteptarilor a tot mai multe cliente de a invata lucruri noi despre amenajarea spatiilor din casa, din curte sau din balcon.

"La Hornbach exista un interes constant pentru produse din segmentul hobby, ceea ce dovedeste dorinta clientilor de a se relaxa in mod activ si de a aduce o nota personala in decorarea locuintei", a mai spus Horia.

Organizatorii ce vor fi prezenti la ateliere afirma ca tabloul – colaj pe care clientele vor avea ocazia sa il faca, nu are doar rol estetic, ci si practic. Acesta poate fi folosit pentru a agata diverse obiecte, precum chei sau bijuterii.

In ceea ce priveste atelierele de gradinarit, specialistii le vor oferi doamnelor sfaturi despre ingrijirea trandafirilor din ghiveci sau din curte, precum amplasarea lor in functie de soi, ingrasamintele pe care sa le foloseasca, stimularea infloririi, tunderea, transplantarea, inmultirea si pregatirea pentru iarna. Fiecare dintre activitati va dura aproximativ o ora, participarea fiind gratuita, iar Hornbach va pune la dispozitie toate materialele necesare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea