De prin lume adunate

#mos craciun #cadouri #craciun #creativitate #ateliere

Ateliere de creatie de Craciun

Decoratiuni handmade realizate din ceramica, sticla sau lemn, coronitele de si ghirlandele de Craciun sunt doar cateva dintre obiectele pe care vei invata sa le realizezi singur la atelierele de cratie din Bucuresti. In perioada sarbatorilor de iarna astfel de ateliere au loc frecvent. Vei invata astfel sa realizezi singur cadouri inedite pe care sa le oferi celor dragi in prag de Craciun.
 

Atelier de design floral de sarbatori
 

Atelierul de design floral gazduit de designerul florist Stefan Ditu propune ca ultima tema pentru anul 2010 aranjamentele de sarbatori. De sarbatori iti vei impresiona prietenii cu aranjamente inedite, in pahar de Martini, in ghetuta de ceramica sau coronita de brad.

Atelierul are loc duminica, 12 decembrie intre orele 0.00-12.00 si 13.00-15.00, la Lente Cafe. Cafeneaua se afla pe strada General Praporgescu, la numarul 31. Mai multe detalii despre atelier primesti la numarul de telefon 0740.893.712.
 

Atelier de confectionat cercei la Tea House
 

Sambata, 11 decembrie, la ceainari Tea House are loc un atelier de confectionat cercei. La acest atelier vei invata sa creezi proprii cercei si sa faci prietenelor cadouri originale , create chiar de tine. Materialele de lucru folosite la atelier sunt incluse in pret si vei pleca acasa cu bijuteriile create de tine. La atelier vei crea doua perechi de cercei din metal comun si o pereche de cercei din argint cu pietre semipretioase. Tot la atelier vei primi cadou un set de 4 clesti pentru mesterit bijuterii.

Attelierul se desfasaora sambata, 11 decembrie, la Tea House, de la ora 10.30. Pretul atelierului este de 150 de lei. Inscrieri se fac la numarul de telefon 0727.390.727.
 

Atelier de podoabe de Craciun la Club Mandala
 

Sambata, 11 decembrie, la Club Mandala din capitala are loc un atelier de podoabe de Craciun. Luna decembrie ni se infatiseaza mereu ca o calatorie magica spre Craciun. Fiecare traditie, indragita si repetata din copilarie, se imbogateste in fiecare an de noi semnificatii. Pentru ca luminitele din Bucuresti s-au aprins deja, sambata ai parte de un atelier cu podoabe de Craciun, in jurul sobei.

La club atmosfera va fi intregita de muzica de sarbatori, iar cetina de brad va fi transformata in coronite de Craciun.

Intrarea la atelier costa 15 lei si include toate materialele necesare. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0746.69.27.23.
 

Atelier de iarna cu frunze si flori presate la Ceainaria Serendipity
 

Ceainaria Serendipity te invita la o editie speciala de iarna a atelierului de creatie cu frunze si flori presate. Atelierul are loc duminica, 19 decembrie, de la ora 11.00. Arta florilor presate isi propune sa imortalizeze frumusetea suava a florilor si ierburilor, sa surprinda bogatia de forme si culori ale lumii vegetale si sa ne aduca prin propria creatie mai aproape de creatia minunata a naturii.

Aceasta forma de exprimare artistica a cunoscut o dezvoltare deosebita in Japonia, unde poarta numele de Oshibana. Folosind in mod creativ plantele presate, frunzele pot deveni arbori, iar petalele campii inflorite si munti. Cu atentie si migala, fiecare frunza este culeasa, presata si apoi lipita pe hartie, dand nastere nu doar unei opere de arta ci si unui adevarat obiect Feng shui cu efect binefacator de armonizare a energiilor.

In cadrul atelierului de iarna vei avea posibilitatea sa iti exprimi creativitatea si sa iti pui la incercare migala. La atelier vei realiza tablouri cu peisaje de sezon si felicitari pentru sarbatorile de iarna.

Pretul atelierului variaza de la 20 lei pentru o sedinta, pana la 100 lei pentru 4 sedinte. Pretul include toate materialele necesare. Inscrieri la atelier se fac la numarul de telefon 0745.698.041.
 

Craciun handmade la Interesart
 

In luna decembrie, la Interesart au loc cateva ateliere de creativitate de Craciun. La aceste ateliere vei avea ocazia sa inveti sa realizezi ornamente de brad , figurine de ipsos, globuri de sticla, ornamente de hartie, fetru sau ingerasi de ceramica. Tot la atelierele de Craciun vei realiza lumanari si platouri decorative si ghirlande pentru Craciun.

Atelierele dureaza doua ore. Taxa de participare pentru ateliere este de 250 de lei Toate materialele sunt incluse. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0722.586.736.
 

Atelier de aranjamente si coronite de Craciun la Ceainaria Serendipity
 

Ceainaria Serendipity te asteapta la atelierul "Hai sa facem bradul". La acest atelier vei invata sa realizezi aranjamente si coronite de Craciun.Impreuna cu specialistul florist, vei fi initiat in lumea aranjamentelor de Craciun. Vei avea ocazia sa realizezi coronite din brad si aranjamente de iarna cu care iti poti decora casa de Craciun.

Taxa de participare este de 45 de lei si include toate materialele necesare pentru a realiza aranjamentul de Craciun. Inscrieri se fac la numarul de telefon 0743.283.342.
 

Ateliere handmade de Craciun la Fundatia Calea Victoriei
 

Craciunul este cea mai iubita sarbatoare a anului. Este o sarbatoare insotita de magie, iubire, bucurii si surprize placute. Iar bradul straluceste in perioada sarbatorilor de iarna si se afla in centrul atentiei tuturor si in toate casele. Impodobirea bradului este un obicei care a aparut pentru prima data in Germania, s-a raspandit in restul Europei si apoi in toata lumea dupa Primul Razboi Mondial. Era decorat cu lumanari, fructe, bomboane si turta dulce, jucarii, apoi cu globuri si ghirlande multicolore.

Astazi, in preajma sarbatorilor de iarna, toate magazinele sunt pline cu ornamente speciale pentru brad. Oferta este din ce in ce mai bogata, produsele vin din toata lumea iar in marile orase se organizeaza din ce in ce mai multe targuri handmade.

La Fundatioa Calea Victoriei vei putea realiza decoratiuni, vei invata sa personalizezi bradul si sa creezi cadouri frumoase pentru cei dragi. Ornamentele si obiectele-cadou pot fi realizate din orice fel de material. In cadrul acestui atelier vei lucra cu hartie, lemn, ceramica si sticla, mozaic, materiale pictura, diferite tipuri de adezivi, ate, ace, margele, pietricele.

In cadrul atelierului vei realiza decoratiuni pentru brad, globulete din sticla, stelute, fulgi de nea, saculeti pentru bomboane si alte decoratiuni. De asemenea, cei dragi se pot bucura de cadouri facute chiar de tine: fructiere, vaze pt crengutele de brad, ghivece sau rame de oglinzi, magneti pentru frigider sau suport pentru pahare.

Atelierul are loc pe data de 18 decembrie, de la ora 11.00. Pretul este de 150 de lei si include toate materialele. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0723.167.892.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea