De prin lume adunate

#curs #atelier #flori

Atelier de design floral la Lente Cafe

Flowers Garden a deschis seria de ateliere dedicate designului floral si ajunge la cea de-a patra intalnire.

In cel de-al patrulea atelier vei experimenta realizarea unui buchet de mireasa. Acest tip de buchet se poate oferi si intr-un moment special, de exemplu in cazul aniversarii unei persoane foarte dragi. Intr-o varietate de forme, culori si cu personalitati diferite, florile reprezinta o prezenta foarte vie in spatiul nostru intim.

La aceste ateliere vei invata sa realizezi aranjamente florale inspirate si vei afla trucuri care asigura florilor prospetime si o viata mai lunga. Atelierele vor fi tematice, astfel incat fiecare cursant va avea prilejul sa isi dovedeasca indemanarea si creativitatea. 

Designerul florist Stefan Ditu duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau. A obtinut de curand un important Premiu III la categoria buchete de mireasa la Best Flower Designers Exhibition 2010.

Costul unui atelier este de 150 lei si include consumatie, flori si materiale. Aranjamentul se va lua acasa la finalul atelierului. Atelierul de design floral are loc la cafeneaua Lente, pe strada General Praporgescu, la numarul 31.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea