De prin lume adunate

#astazi in bucuresti #film #spectacol #teatru #piesa #clasic #opera #conferinta #stand up comedy

Astazi in Bucuresti: Vis cu Dan Puric

Conferinte

Poeticile Cotidianului la Club A

La Club A, cu incepere de la ora 18.00 avem intalnire la Poeticile Cotidianului cu Razvan Tupa si invitatii sai. Astazi ii vom asculta pe Alex Nichifor si Andrei Dobos.

Spectacole

La Glendale Art Cinema&Cafe de la ora 21.00 avem intalnire cu trupa deko. La clubul La Scena, de pe Calea Calarasilor, de la ora 20.00 vedem T.V. Show cu Mihai Razus, Vasile Calofir, Eduard Dumitru, Florin Rosu si Adrian Stoica. Pretul biletelor este de 15 lei.

Clasic

La Opera Romana de la ora 18.30 este programat spectacolul Carmen de Georges Bizet. Din distrubutie fac parte Daniel Magdal, Stefan Ignat, Liviu Indricau, Lucian Corchis, Horia Sandu, Florin Simionica, OAna Andra, Roxana Briban, Simona Neagu si Sidonia Nica, iar dirijor este Vlad Conta. Preturile biletelor sunt de 53, 43, 21 si 10 lei in functie de pozitionarea in sala.

La Ateneul Roman avem intalnire cu Orchestra Filarmonicii George Enescu. In program: Cornel Taranu - Concerto breve, Bruch - Fantezia scotiana, pentru vioara si orchestra si Prokofiev – Simfonia a V-a. Dirijor este Cristian Mandeal, iar solist Liviu Prunaru.

Teatru

Monoloagele vaginului la B.I.R.O.U.

Monoloagele vaginului este un spectacol rafinat, emotionant, incitant, provocator. Un text incisiv despre ce inseamna sa fii femeie in zilele noastre, dar nu numai, incare umorul se imbina cu tragicul. Puteti vedea aceasat piesa azi, cu incepere de la ora 19.00. la clubul B.I.R.O.U.. Clubul se afla pe strada Teiul Doamnei la numarul 96.

Cui i-e frica de Virginia Wolf la Teatrul Act

"Cui i-e frica de Virginia Woolf?" este una dintre cele mai tulburatoare povesti de iubire ascunsa sub masca unei relatii disfunctionale. Piesa este programata la Teatrul ACT, cu incepere de la ora 19.00. In distributie ii veti vedea pe Florina Gleznea, Ionut Grama, Sanziana Nicola si Emil Mandanac. Pretul biletelor este de 20 lei integral si 15 lei redus.

Sorry la Teatrul Bulandra

Teatrul Bulandra prezinta o tulburatoare poveste de dragoste, o reintalnire dupa 20 de ani, in care sperantele si deziluziile lasa loc unui dialog de un dramatism consistent, intr-o Rusie ce anuleaza orice forma de libertate. Din distributie fac parte Ion Caramitru si Mariana Mihut. Spectacolul incepe la ora 19.00, iar pretul biletelor este de 26,50 lei integral si 13,25 lei redus.

Poker la Teatrul de Comedie

Poker este o piesa care ridiculizeaza tipologiile din clasa politica. Din distributie fac parte George Mihaita, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu si Simona Stoicescu. Piesa incepe la ora 19,00, iar pretul biletelor este de 21,20 lei.

Priveste inapoi cu manie la Teatrul de Comedie

Tot la Teatrul de Comedie, la Sala studio, la ora 19.30 este programata piesa “Priveste inapoi cu manie”. Din distributie fac parte Sabina Posea, Ilinca Manolache, Dan Radulescu si Andrei Runcanu. Pretul biletelor este de 10, 60 de lei.

Closer la Teatrul Foarte Mic

De la ora 19.00 la Teatrul Foarte Mic este programata piesa “Closer”. Din distributie fac parte Gheorghe Visu, Ana Ioana Macaria, Marius Capota si Mihaela Mihaescu. Pretul biletelor este de 20 de lei.

Colonia ingerilor la Teatrul Mic

"Colonia Ingerilor" a dramaturgului Stefan Caraman a castigat Premiul UNITER pentru cea mai buna piesa in anul 2005. Printre actorii se numara Alexandru Repan, Mitica Popescu si Petre Moraru. Spectacolul incepe la ora 19.00, iar pretul biletelor este de 23, 20, 15 si 12 lei, in functie de pozitionarea in sala.

Intrusa la Teatrul Masca

Doi frati gemeni, uniti printr-o dragoste imposibil de separat, iubesc aceeasi femeie cu pasiunea cu care traiesc. Din distributie fac parte: Valentina Vaduva, Cosmin Cretu, Valentin Mihalache, Magda Francu, Sorin Dinculescu, Calin Alexandru Matei si Vlad Cristian Dumitru. Spectacolul este interzis minorilor sub 16 ani. “Intrusa” incepe la ora 20.00, iar pretul biletelor este de 16, 12 , 8 si 6 lei, in functie de pozitionarea in sala.

Buzunarul cu paine la Teatrul Metropolis

Buzunarul cu paine este o piesa realista, simpla prin situatia dramatica, devenind universala prin sensul ei dureros, capatand substanta pe masura ce trama se dezvolta. Piesa ii are in distributie pe Oana Pellea si pe Mihai Gruia Sandu. Spectacolul incepe la ora 19.00, iar pretul biletelor este de 15, 90 de lei.

Burghezul Gentilom la TNB

Mecanismul comic al celebrei piese scrise de Moliere in secolul XVII este transpus scenic in Romania anului 2010, intr-un spectacol fastuos, cu balet, orchestra si cor live, in care evolueaza peste o suta de artisti. Din distributie fac parte Victor Rebengiuc, Cecilia Barbora, Medeea Marinescu, Marius Manole, Maia Morgenstern, Maria Teslaru, COSTEL Constantin, Maria Buza, Vlad Ivanov, Eugen Cristea, Dorin Andone, Claudiu Bleont, Damian Crasmaru, Mihai Niculescu, Marcelo Cobzariu, Cristi Cretu si Aristita Diamandi. Piesa incepe la ora 19.00, in Sala Mare a Teatrul National, iar pretul biletelor este de 30, 25, 16 si 6 lei, in functie de pozitionarea in sala.

Vis la Sala Rapsodia

“Acum 20 de ani, intr-o scoala Populara de Arta, aflam de la profesorul Aelenii Traian ca arta teatrului este susceptibila si de un alt canal de comunicare, dincolo de cuvant. Era o mare provocare, o calatorie parca intr-un tunel al timpului unde cineva ferecase acest limbaj misterios al teatrului. Dedic acest spectacol acestui pedagog de geniu care mi-a facut aceasta provocare, amintindu-mi in acelasi timp sfatul sau: atunci cand vei deveni artist calator prin lume, sa te sprijini pe umerii nevazuti ai tarii”, declara Dan Puric despre spectacolul sau.

Piesa incepe la ora 19.30, la Sala Rapsodia. Pretul biletelor este de 30 de lei.

Muzica

Concert Vama

Trupa Vama va sustine un concert pe 19 Februarie 2009 in club Becker Brau Live Music din Bucuresti. Mai multe detalii despre aceste eveniment, dar si despre concertele de azi gasiti aici.

Film

Milk

Filmul este povestea lui Harvey Milk, primul politician californian care si-a recunoscut oficial orientarea sexuala. Continuarea o cititi aici. Programul complet de cinema il gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea