De prin lume adunate

#targ #cadouri #craciun

Around the world Christmas Expo la AFI Palace Cotroceni

Pana pe 24 decembrie, etajul 1 al mall-ului afi palace cotroceni gazduieste un targ de sarbatori multicultural, cu produse aduse din peste 10 tari.

De la acest targ poti cumpara dulciuri din Ungaria si Polonia, statuete, masti, sculpturi si obiecte decorative traditionale, din Africa, produse de artizanat din Peru, cristale de mina, roci, pietre semipretioase aduse din Brazilia, China, Peru sau Africa.

De asemenea, cei care sunt in cautare de cadouri pentru cei dragi, la targ pot gasi bijuterii, esarfe si accesorii din India, cosmetice si produse de ingrijire personala pe baza de plante.

In plus, vei mai gasi si o mare diversitate de produse create de mesteri, designeri si artisti romani. De la caciuli, manusi si botosei, pana la jucarii, icoane, genti si incaltaminte din piele, oferta este variata si pentru toate gusturile.

Tot la targul de Craciun vei mai gasi si produse handmade crosetate, din ceramica, sticla si fimo, dar si decoratiuni si cadouri speciale de Craciun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea