De prin lume adunate

#pictura #arta #atelier

Arhiva Atelier 35, cu forte noi, relanseaza proiectul

Vineri, 11 iulie, ora 14.00, Asociatia atelier 35, in parteneriat cu Uniunea Artistilor Plastici din Romania, lanseaza proiectul "Arhiva Atelier 35", in Str. Selari , nr. 13, sector 3, Bucuresti.

Proiectul isi propune realizarea unei arhive documentare, care sa ofere o privire de ansamblu asupra activitatii Atelier 35, de la aparitia conceptului in anii '70, pana in prezent.

Documentarea va fi finalizata in aprilie 2009 sub forma unei pagini de Internet ( www.atelier35arhiva.ro) accesibila publicului larg si printr-o expozitie documentara tematica.

"Este foarte important sa centralizam si digitalizam informatiile despre Atelier 35, deoarece exista riscul ca ele sa fie pierdute in curand, odata cu acele persoane si acele institutii care detin momentan mici parti din istoria Atelierului. Mai mult, acest proiect este important pentru a crea o continuitate in arta romaneasca si pentru o mai buna intelegere a artei contemporane romanesti", declara Roxana Patrichi, coordonator de proiect.

In cadrul intalnirii, va fi prezenta echipa proiectului, formata din Adrian Guta (Coordonator Stiintific), Roxana Patrichi (Coordonator Proiect), Raluca Doroftei, Magda Predescu, Milena Augusta Pop, Vlad Ionescu (asistenti proiect) si Daniel Alexandru (Web designer si administrator de site).

Toti cei interesati sunt invitati sa participe.

Asociatia Atelier 35 are misiunea de a sustine dezvoltarea tinerilor artisti si de a valorifica potentialul artistic romanesc. Atelier 35 incurajeaza cercetarile din zona experimentala, noile mijloace de expresie si promoveaza comunicarea intre medii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea