De prin lume adunate

#festival #parc #film #teatru #muzica #concerte

Aqua film, muzica si teatru

Centrul Cultural European Sector 6 si Primaria Sectorului 6 organizeaza pana pe 6 septembrie, primul eveniment care reuneste intr-un spatiu deschis, in Parcul Drumul Taberei , trei dintre cele sapte arte: si teatrul.

Proiectiile de film din cadrul evenimentului Aqua film, si vor avea loc pe lacul din Parcul Drumul Taberei, in fiecare seara, incepand cu ora 21.00, cand bucurestenii vor putea viziona, pe un ecran gigant, montat pe marginea apei, cele mai cunoscute lungmetraje venite direct de la Hollywood. Scaunele pentru spectatori for fi montate de jur imprejurul lacului, iar cortina cinematografului in aer liber va cobori la ora 22.30.

Atmosfera va fi completata de un spectacol de lumini.

Sambata dimineata, de la ora 11.00, copii sunt invitati la teatru, in Foisor , iar de la ora 19.00 parintilor le este rezervata seara de si de stand-up comedy. De la ora 21.00 va reincepe filmul.

Duminica, pana ce cortina se va ridica pentru a lasa filmul sa incante publicul, Centrul Cultural European Sector 6 a pregatit cateva ore de muzica de calitate, in Foisorul din Parcul Drumul Taberei.

Pana pe 6 septembrie bucurestenii mai pot viziona, in fiecare seara, de la ora 21.00, filme precum Superman Returns, Casablanca, Strania poveste a lui Benjamin Button, Matrix Revolution, Star Wars: Razboiul clonelor, Yes Man, Gran Torino, Bucket List, Un ghem de minciuni, ROCKn’ROLLA, Harry Potter si ordinul Phoenix sau Mandrie si Glorie.

Intrarea la acest eveniment este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea