De prin lume adunate

#carti #antichitati #anticariate

Anticariatele din Bucuresti

Pentru iubitorii de carte, anticariatele sunt adevarate comori ale capitalei. Concentrate in special in zona Universitatii, anticariatele ofera iubitorilor de carte si arta volume de literatura interesante, carti rare, obiecte si vechi. In multe anticariate vei gasi si obiecte de arta , tablouri, mobilier de mici dimensiuni, fotografii si carti postale vechi.

Anticariatul de la Sala Dalles

Anticariatul de la Sala Dalles este unul dintre cele mai vechi din Bucuresti. In anticariatul de la Sala Dalles vei gasi peste 12.000 de volume, vechi si noi, romanesti si straine, din cele mai diverse domenii. Astfel, poti alege volume de carte veche romaneasca, editii bibliofile, albume de arta, istorie, filozofie, psihologie, dictionare, Cursuri de limbi straine, medicina, hemeopatie, chimie, fizica si multe alte domenii. Tot aici vei mai gasi si carti de arta, harti vechi, carti postale si multe alte antichitati.

Anticariatul se gaseste la Sala Dalles, pe bulevardul Nicolae Balcescu, la numarul 18. Intrarea in anticariat se face pe la Universitatea Populara Ioan I. Dalles. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 021.315.52.60.

Anticariatul Nostru de pe Calea Mosilor

Anticariatul Nostru este especializat in istoria Romaniei si ofera colectionarilor o gama variata de raritati si obiecte de colectie inedite. Tot in acest anticariat vei mai gasi harti vechi, gravuri, bibliofilie, manuscrise, carti in ebraica, armeana, graca, chilirica, maghiara. Amatorii de antichiati mai pot gasi si colectii de ziare si reviste vechi, fotografii sau ilustarte de colectie.

Anticariatul Nostru se afla in spatele bisericii Sfantul Gheorghe Nou din centrul capitalei, pe Calea Mosilor, la numarul 88. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0722.385.676.

Anticariatul I. C. Bratianu


Anticariatul I. C. Bratianu prezinta cea mai diversificata oferta de bibliofilie romaneasca si straina. Este lider national la carte juridica si de geografie si cel mai important dealer de carti postale. Aici vei gasi si harti si gravuri, din secolele XVII - XX, ziare si reviste vechi.

Anticariatul I.C. Bratianu te asteapta cu cea mai mare oferta din tara de harti vechi si gravuri, ilustrate, de bibliofilie romaneasca, de carte juridica si de istorie romaneasca. Tot aici vei gasi si o selecte reprezentativa de lucrari din toate celelalte domenii: literatura, stiinte sociale, medicina, carte in limbi straine si multe altele.

Anticariatul I. C. Bratianu se afla pe strada Nicolae Balcescu, la numarul 21. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 021.312.49.26.

Anticariatul Artis


Anticariatul Artis vinde carte veche romaneasca si straina, carte religioasa, filosofie-sociologie, psihologie, estetica, arte militare, drept, beletristica, harti vechi si carti postale vechi. tot in acest anticariat vei gasi si mobilier de mici dimensiuni, mici obiecte de arta, albuma arta si tablouri. Anticariatul Artis se afla pe Calea Mosilor la numarul 143. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0743.787.605.

Anticariatul Unu

Anticariatul Unu este unul dintre cele mai bine aprovizionate astfel de magazine din Bucuresti. In acest anticariat vei gasi carti de istorie, arta, arhitectura, literatura universala, teatru, filozofie, medicina, geografie, religie, reviste, literatura in limba franceza si multe alte carti din numeroase domenii. Tot aici vei mai gasi si o colectie impresionanta de carti de bibliofilie si enciclopedii.

Anticariatul Unu comercializeaza si obiecte de arta, tablouri, articole de mobilier si fotografii vechi. Anticariatul Unu se afla pe strada Academiei, la numarul 4. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 021.313.12.44.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea