De prin lume adunate

#maraton #diesel #AMI #sorin danescu #cauza nobila #Maratonul International Bucuresti #Hope and Homes for Children

Ami si Sorin Danescu de la Diesel vor alerga la maraton pentru o cauza nobila!

Indragita cantareata Ami si Sorin Danescu, solistul trupei Diesel, vor participa saptamana aceasta la Maratonul International Bucuresti, pe 5 octombrie, in cadrul proiectului Hope and Homes for Children, menit sa-i ajute pe copiii institutionalizati in Romania.

“Este o cauza nobila, pentru care merita sa ma antrenez si merita sa incerc sa reusesc. Nimic nu e prea mult pentru acesti copii!”, a spus Ami. Cantareata recunoaste ca merge la sala de fitness ori de cate ori are timp si ii place foarte mult sa alerge: ”Tocmai de aceea am spus DA acestei provocari si voi fi prezenta pe 5 octombrie la maraton alaturi de alti artisti si nu numai”, a explicat artista.

Pe langa participarea la Maratonul International Bucuresti, Ami a lansat luna trecuta un nou videoclip, impreuna cu MediaPro Music, “Playa en Costa Rica”, pe care il puteti urmari aici:

Si Sorin Danescu de la Diesel se pregateste intens de maraton, insa a ales o metoda originala de antrenament: “Voi alerga o distanta egala de cateva ori inainte de concursul propriu-zis, eventual cu cateva sacose in mana, ca sa-mi para mai usor dupa aceea!”, a explicat artistul. Desi Sorin Danescu nu este la prima misiune in sprijinul copiilor institutionalizati din Romania, pe 5 octombrie, solistul vocal al trupei Diesel va participa la primul maraton din viata sa.

Trupa Diesel a lansat la inceputul lunii august un videoclip inedit, pentru cel de-al doilea single al trupei, “Cer”, filmarile cu membrii trupei realizandu-se cu capul in jos. Povestea videoclipului urmareste visul suprarealist al personajului principal, care, odata lovit accidental de catre un instrument al membrilor trupei, intra intr-o relatie speciala cu formatia si cu o frumoasa fata pe care o reintalneste, odata trezit din vis.

Puteti urmari aici videoclipul Diesel – “Cer”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea