De prin lume adunate

#plaje costinesti #plaja venus #kudos beach #crush beach #plaja liberty parade

Alege-ti plaja cu cele mai multe distractii in aceasta vara!

Vara asta te distrezi pe plaja! Chiar daca nu esti multumit de serviciile litoralului romanesc, plajele noastre sunt unele dintre cele mai apreciate atunci cand vine vorba de distractie. Aici se asculta muzica pentru toate gusturile, se tin cele mai tari petreceri si se organizeaza cele mai frumoase jocuri de sezon. Iata cele mai pline de evenimente plaje unde iti poti petrece timpul liber.

Kudos, Mamaia

Statiunea Mamaia este cea mai luxoasa locatie de pe litoralul romanesc. Indiferent ca este zi sau noapte, aici distractia este la cotele cele mai inalte, iar vedetele sunt o prezenta constanta in peisaj. Una dintre plajele unde distractia nu se termina niciodata este Kudos Beach din nordul Mamaiei. In fiecare weekend aici mixeaza DJ romani si internationali, iar spatiul oferit este deosebit de generos: 10.000 mp, unde sunt intinse sezlonguri, mini-canapele si umbrele.

Crush Beach, Mamaia

O alta plaja moderna din statiunea Mamaia este Crush Beach din zona Casinoului. Deschisa relativ recent, in urma cu trei ani, aceasta plaja s-a facut repede remarcata in peisajul autohton datorita petrecerilor, prezentarilor de moda si concertelor organizate aici. Pe langa barul cu bauturi pentru toate gusturile, la Crush Beach poti beneficia de sezlonguri si de baldachine la preturi pe masura.

Perla Venusului, Venus

Aceasta statiune linistita, cu plaje frumoase, este preferata indeosebi de familiile cu copii. Una dintre zonele preferate de turisti pentru a petrece timpul liber este plaja denumita Perla Venusului. Aici se organizeaza frecvent concursuri de dans, de gatit, show-uri de karaoke, concerte live si focuri de tabara imense.

Plaja Costinesti

Statiunea Costinesti este luata cu asalt de sute de mii de tineri in fiecare an, iar plaja cu acelasi nume ofera nenumarate posibilitati de agrement si distractie. De la discoteci in aer liber si pana la echipamente nautice de inchiriat, pe plaja din Costinesti te poti distra ca si cum nu ar mai exista ziua de maine.

Plaja Liberty Parade, Venus-Saturn

Cel mai mare eveniment dance din Romania, Liberty Parade, are loc, in fiecare an, pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn. Aici se opreste caravana muzicala, la sfarsitul careia DJ-ii de top vor mixa din camioanele pline cu fani, iar soundurile electro si house se vor auzii pana in departare.



Sursa foto: pozeconstanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea