De prin lume adunate

#vin fiert #ceai #toamna #piese de teatru

Activitati pentru zilele friguroase

Vremea rece a pus stapanire pe intreaga tara, iar ploaia, vantul si temperaturile scauzte te fac sa cauti caldura locuintei tale. Exista insa numeroase activitati pe care le poti face acasa sau in oras.



Bea o cana de ceai fierbinte


In zilele friguroase de toamna, atunci cand petreci mult timp in casa, fa-ti un ceai fierbinte si aromat. Pregateste-te din timp pentru acest moment si cumpara cateva pachetele cu ceai, din magazinele specializate. Aromele exotice te vor face sa te simti bine si sa ignori frigul de afara.

Da drumul la muzica in surdina, aseaza-te confortabil in fotoliu, inveleste-te cu o paturica calduroasa si citeste o revista sau cateva pagini din cartea preferata.


Fa o baie fierbinte


Umple cada cu apa calda, adauga uleiuri de baie si spumante frumos mirositoare si relaxaza-te pentru 30 de minute. Uita de toate grijile si gandeste-te la lucrurile frumoase care te asteapta in viata.

Dupa baie aplica o crema de corp hidratanta, care sa iti invaluie intregul trupul.


Prepara o prajitura


Daca ai mai mult timp la dispozitie, prepara o prajitura delicioasa si cheama la tine prieteni dragi. Ii poti implica si pe ei la prepararea dulciurilor si veti petrece astfel cateva momente placute. In plus, odata ce prajitura va fi gata, va veti putea rasfata.

Alege sa prepari o prajitura aromata, o placinta din fructele toamnei, precum mere sau dovleac, si garniseste-le cu zahar pudra si scortisoara.


Mergi la film


Imbraca-te gros si confortabil, cheama un taxi si mergi la cinema, la un film pe care vroiai sa il vezi de multa vreme. Mergi impreuna cu persoana iubita , la un film romantic sau o comedie, rasfata-te cu floricele si suc.

Vei petrece cateva ore placute si te vei simti mai relaxat si mai optimist.


La plimbare prin mall


Mergi cu cea mai buna prietena la o plimbare prin mall si cumpara ce-ti face cu ochiul, insa fii atenta la buget. Din cand in cand insa poti face o astfel de escapada care te va binedispune si te va ajuta sa iti recapeti increderea in tine.


Mergi la teatru


Chiar daca afara este racoare, ofera-ti o mica placere si mergi la o piesa de teatru . In aceasta stagiune, teatrele te imbie cu numeroase spectacole noi si interesante.

In functie de starea ta, poti alege o comedie, un musical sau o drama.


Viziteaza un muzeu


Recent, Bucurestiul se poate lauda cu unul dintre cele mai frumoase si moderne muzee din tara: Muzeul Antipa. Inchis timp de aproape trei ani pentru lucrari de renovare, muzeul te asteapta cu noi exponate, frumos organizate, cu plasme de ultima ora si informatii tehnologizate.

Daca mergi la Antipa, poti merge si la Muzeul Taranului Roman , aflat in apropiere. Aici te vei familiariza cu viata la tara, traditii si obiceiuri . Vei putea admira costume populare, obiecte traditionale si case taranesti.


Jocuri alaturi de prieteni


In zilele friguroase, cheama-ti prietenii si alegeti un joc amuzant, care sa va binedispuna. Serveste-i cu popcorn, sucuri naturale din fructe si fursecuri cu ciocolata. Veti petrece momente placute si va veti distra.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea