De prin lume adunate

#activitati de toamna # activitati toamna # activitati bucuresti # targuri de toamna

Activitati de toamna in Bucuresti

Plimbarile lungi prin parc, spectacolele de teatru sau jazz si targurile cu bunatati traditionale sunt doar cateva dintre atractiile toamnei. Atunci cand copacii isi schimba coloritul este momentul pentru intalnirile cu prieteni dragi, la un ceai aromat sau un vin fiert.

 

Incepe noua stagiune de teatru


Toamna aduce in capitala deschiderea stagiunilor teatrale, un eveniment asteptat de foarte multi iubitori de frumos. Pana la sfarsitul lunii septembrie, majoritatea teatrelor din Bucuresti isi deschis portile cu spectacole noi si interesante, cu actori cunoscuti.

Din program nu lipsesc nici piesele mai vechi, apreciate de public. Pentru spectacole interesante poti merge la Teatrul Bulandra si Odeon, iar pentru pantomima, muzica si dans la Compania de Teatru Passe Partout Dan Puric.
 

Se da startul targurilor cu bunatati de toamna


Toamna este cel mai bogat si parfumat anotimp al anului. Bogatia culorilor si aromelor, fructelor si legumelor proaspete, a gemurilor si muraturilor pentru iarna ne fac sa ne simtim ca in copilarie, cand o ajutam pe bunica la treburile casnice.

Mai poti retrai aceste momente si acum, in Bucuresti, la targurile cu produse traditionale , aduse din toate colturile tarii.

In Bucuresti se organizeaza saptamanal astfel de targuri unde vei gasi must, pastrama, bulz, dulceturi, gemuri, zacusca si multe alte bunatati de toamna. De la targuri nu lipsesc nici obiectele decorative taranesti si spectacolele cu muzica populara.

Daca ai pofta de bunatati romanesti poti merge la targurile de la Agronomie, Muzeul Taranului Roman sau The ARK.
 

Intimitate si relaxare la concertele de jazz


Serile ploioase si friguroase trebuie petrecute alaturi de persoane dragi, intr-un loc special. Mergi intr-un club in care se organizeaza concerte de jazz. Atmosfera de la aceste concerte este intima si relaxata.

Art Jazz Club sau Green Hours organizeaza frecvent astfel de evenimente, la care sunt invitati sa cante artisti renumiti ai jazz-ului romanesc.
 

La ceainarie cu prietenii


Cand vremea ploioasa si racoroasa pune stapanire pe capitala, este momentul potrivit pentru un ceai fierbinte si aromat.

Ia-ti prietenii si petreceti o seara placuta, la una dintre ceainariile din capitala. Sunt decorate frumos, au o atmosfera relaxanta si intima, iar ceaiurile si prajiturile sunt delicioase.

Frecvent, aici au loc si diverse concerte de jazz sau spectacole de teatru.
 

La o plimbare romantica prin parc


Toamna este unul dintre cele mai romantice anotimpuri, atunci cand vremea se racoreste, iar copacii isi schimba coloritul, fermecandu-ne cu varietatea de culori.

In acest anotimp, parcurile sun adevarate comori, care ne intampina la tot pasul cu peisaje spectaculoase. Tot acum, in parcuri se organizeaza si numeroase targuri cu produse traditionale , handmade sau vintage.

Nu uita nici de aparatul foto, care te va ajuta sa imortalizezi coloritul copacilor.
 

Joaca-te cu prietenii


Toamna este si anotimpul regasirii, atunci cand toti prietenii se intorc acasa, din vacante. Acum este momentul potrivit sa petreceti mai mult timp impreuna. Invita-i la tine acasa, sau mergeti in locuri speciale, unde va puteti juca.

In Bucuresti exista numeroase cafenele si ceainarii care pun la dispozitie numeroase jocuri. Catan , Monopoly sau Carcassone sunt doar cateva jocuri pe care le poti incerca cu prietenii.

Pentru a le juca poti merge in ceainaria Tabiet sau in cafeneaua Hobby Cafe.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea