De prin lume adunate

#copii #1 iunie #activitati copii #activitati aviatice #lectii pilotaj

Activitati aviatice pentru copii de 1 iunie

Ziua Copilului, sarbatorita pe 1 iunie, este un bun prilej de a petrece mai mult timp alaturi de copii. Pe langa activitatile deja cunoscute din parcuri sau micile concerte organizate de municipalitate cu ocazia acestei zile, anul acesta poti alege sa te distrezi diferit alaturi de copilul tau, petrecand timpul in lumea aviatiei. Iata ce poti face de 1 iunie in Bucuresti, daca esti pasionat de avioane.


Show aviatic la Clinceni

Pe aerodromul Clinceni copiii vor putea lua parte la un show cu traditie, chiar de ziua lor. Astfel, sambata, incepand cu ora 10.00, Aeroclubul Romaniei ii invita pe toti cei pasionati de aviatie la o demonstratie aeronautica organizata cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Pentru ca toti copiii sa aiba sansa de a participa la acest eveniment, intrarea este libera, iar accesul se face incepand cu ora 08.30.


Prima lectie de zbor cu Tarom

Si in acest an, TAROM organizeaza "Prima lectie de zbor", un eveniment ce consta in zboruri speciale dedicate copiilor, care doresc sa fie initiati in lumea aviatiei. Zborurile de anul acesta vor avea loc in zilele de 1 si 2 iunie.

TAROM va organiza sase zboruri speciale, dedicate copiilor, in cadrul carora micutii vor putea asista la o lectie de pilotaj si vor afla informatii utile despre activitatea pilotilor si etapele unui zbor. In plus, copiii vor putea vizita si cabina pilotilor.

Pentru ca activitatile sa fie mai interesante, copiii vor avea parte de mici surprize. Ei vor primi diplome de piloti juniori, manuale de zbor si multe altele surprize.

Programul curselor este urmatorul:

01 iunie:

  • ora 10.00, aeronava de tip ATR72;
  • ora 11.30, aeronava de tip ATR72;
  • ora 15.00, aeronava de tip ATR72;
  • ora 17.00, aeronava de tip B733.


02 iunie:

  • ora 10.00, aeronava de tip ATR72;
  • ora 11.30, aeronava de tip ATR72.


Zborul va dura aproximativ 40 de minute, iar decolarea si aterizarea au loc pe Aeroportul International "Henri Coanda". La aceste activitati "in aer" pot participa copiii cu varste intre 3 si 18 ani (neimpliniti).

In cazul copiilor de pana la 12 ani, prezenta unei persoane majore care sa ii insoteasca in ziua efectuarii cursei este obligatorie.

Tariful promotional este de 100 lei pentru copiii sub 12 ani si 250 de lei pentru cei peste 12 ani si adulti. Biletele pot fi cumparate de la agentiile TAROM.



Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea