De prin lume adunate

#unde iesim #paste #vacanta #relaxare #distractie #picnic #jocuri

A doua zi de Paste

Traditia spune ca in a doua zi de Paste sa iti vizitezi nasii si sa petreci alaturi de ei cu bucate traditionale si voie buna. Si cum traditiile nu se mai respecta, nu este obligatoriu sa iti vezi nasii, insa o plimbare sau o iesire din casa cu siguranta este binevenita. Dupa mesele copioase de Paste se impune putina miscare in aer liber, alaturi de prieteni.

Noi iti prezentam cateva idei de petrecere a timpului in cea de-a doua zi de Paste:

 

Stand-up comedy la Cafe deko


Daca ai chef de o portie zdravana de ras si glume bune, poti merge in Cafe Deko , in jurul orelor 21.00, pentru Seara amatorilor, cu Tiberiu Popovici.

 

Hai la concert

 

In a doua zi de Paste, poti merge si la cateva concerte organizate in cluburile din capitala. In club Expirat vei avea ocazia sa ii vezi pe cei de la Karma, incepand de la ora 21.00. Intrarea este 7 lei. In clubul Suburbia, de la ora 18.00, concerteaza trupa Chester. Intrarea este 5 lei. In club Maxx, de la ora 22.00 ii poti vedea pe cei de la Morris, intr-un concert de zile mari. 

 

Hai si la teatru

 

Chiar daca majoritatea teatrelor isi inchid portile in zilele de sarbatoare, in cea de-a doua zi a minivacantei de Paste ai ocazia sa vezi doua piese de teatru. La The Light Bar ai ocazia sa vezi piesa buzunarul cu paine, cu Celina Nutu si Andreea Cauc.

O fantana. Un caine. Doua personaje. O palarie si un baston. Un taram necunoscut si totusi familiar. Toate acestea formeaza premisa de la care incepe spectacolul. Buzunarul cu paine este un spectacol care vorbeste despre relatia om cu om, cat si despre relatia lui cu soarta. Soarta pe care nu o poti controla, dar o poti influenta. Piesa vorbeste despre noi. Asa cum suntem. Cinici si superficiali. Inteligenti si penibili. Generosi si lasi. Intr-o lume inghetata in vorbe. Nemiscata. O lume caraghioasa si trista in acelasi timp. Spectacolul incepe la ora 20.30, iar biletul de intrare este de 10 lei.

La Teatrul Luni de la Green Hours poti urmari piesa " Concretii ". Spectacolul este un portret al tinerilor lumii de azi, plasati de autor intr-o suprarealista lume a viitorului, unde isi creeaza si isi traiesc un mod propriu de existenta. Din distributie fac parte Monica Sandulescu, Katia Pascariu si Marius Damian, iar piesa de teatru incepe la ora 22.00.

 

O iesire la film

 

Daca te plictisesti in casa, iar filmele de la tv nu te satisfac, noi iti propunem sa mergi sa vezi ceva interesant la cinema. In a doua zi de Paste majoritatea salilor de cinema sunt deschise si poti alege filmul pe care doresti sa il vezi. In salile de cinema ruleaza si filme de Oscar, dar si cateva premiere.

 

La picnic

 

A doua zi de Paste o poti petrece si in aer liber, la un picnic, alaturi de prietenii tai. Fie ca alegi padurile si locurile din jurul Bucurestiului, fie parcurile din capitala, la picnic nu trebuie sa iti lipseasca paturile calduroase, mancarurile apetisante, dar si mingea de fotbal sau de volei si rachetele de tenis sau badminton. O zi petrecuta la iarba verde este tot ce ai nevoie pentru a-ti incarca bateriile pentru saptamana urmatoare. Si cum vremea se anunta frumoasa, este pacat sa ratezi aceasta ocazie.

 

jocuri de societate cu prietenii

 

Daca nu ai chef de iesit din casa, iti poti invita prietenii la tine acasa pentru o partida de jocuri de societate. Fie ca alegi jocurile de carti, fie cele de strategie, cu siguranta te vei amuza si vei petrece intr-un mod placut. Poker, Monopoly, Twister sau Colonistii din Catan sunt doar cateva dintre jocurile de societate pe care le poti juca cu prietenii tai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea