De prin lume adunate

# sfaturi poze # poze reusite # poze cuplu #poze

5 sfaturi pentru cele mai reusite poze de cuplu

Daca ati decis sa plecati intr-o vacanta, doar voi doi, cu siguranta va doriti sa postati cele mai frumoase fotografii din locurile pe care le veti vizita. Cu toate acestea, obtinerea celor mai reusite cadre poate fi o provocare, indiferent de performanta camerei telefonului mobil sau a aparatului foto pe care il veti lua cu voi. Pentru nu fi nevoiti sa va faceti pozele pe rand, noi va venim in ajutor! Iata o scurta lista de sugestii, care va vor ajuta sa obtineti cele mai reusite poze de cuplu, indiferent de locul in care veti merge.

1. Folositi cat mai mult trepiedul

Vreti sa faceti cele mai bune poze de cuplu, insa nu aveti inca un aparat foto de calitate? Daca sunteti incepatori, va puteti cumpara un aparat DSLR de la Canon, iar una dintre cele mai utile modalitati de a obtine fotografii de exceptie in cuplu este folosirea trepiedului. Pentru ca telefonul sau aparatul foto vor fi greu de sprijinit de o banca sau de un copac, un trepied reglabil va fi solutia ideala. Asaza camera sau telefonul pe pe trepied, seteaza timerul si...zambiti! Un trepied reglabil va fi usor de transportat. Totusi, evita sa folosesti trepiedul pe un ponton sau in zone foarte aglomerate, cum sunt parcurile sau pietele mari. Risti ca acesta sa fie doborat de multime si sa nu poti salva nici macar aparatul foto!

2. Rugati-i pe altii sa va faca poze

Daca varianta trepiedului iese din calcul pentru voi, puteti ruga o persoana din apropiere sa va ajute cu realizarea unei poze foarte bune. Explica-i clar ce trebuie sa surprinda in poza pe care v-o face, precum si modul (portret sau landscape) in care doriti sa va fotografieze. Daca sunteti sceptici in a va lasa aparatul foto sau telefonul pe mana oricui, va sugeram sa analizati persoanele din preajma, inainte de a alege pe cineva anume.

3. Nu uitati de Selfie Stick

Daca vreti sa optati pentru o varianta mai ieftina si mai usoara decat cea a unui trepied, un selfie stick va fi un aliat de nadejde. Preferat de majoritatea cuplurilor, acesta este folosit pentru a imortaliza cele mai frumoase momente si locuri din vacanta mult asteptata. Tine cont de faptul ca un selfie stick trebuie sa fie compatibil cu telefonul tau si ai grija la manevrarea lui. Nu de putine ori, in graba de a face o poza, cuplurile uita sa il monteze atent pe suport si scapa telefonul pe jos. Desi este o varianta ieftina si rapida pentru un selfie, nu te astepta la fotografii de cea mai buna claritate. Va fi nevoie sa activezi camera din fata a telefonului, care nu are la fel de multi megapixeli ca cea din spate.

4. Drona face poze uimitoare

O alta varianta de a obtine cele mai reusite poze de cuplu este drona. Desi este mult mai costisitoare decat un trepied, aceasta va va permite sa fotografiati din cele mai neobisnuite unghiuri. Este ideala si pentru peisaje, avand capacitatea sa se inalte in locuri unde, in mod evident, nu veti avea cum altfel sa ajungeti. O poti folosi pentru a crea imagini unice cu voi doi sau filmulete interesante, pe care sa le aratati prietenilor. Drona a castigat foarte multa popularitate, gratie versatilitatii sale, fiind si optiunea preferata a tinerilor pentru ziua nuntii.

5. Varianta unui fotograf profesionist

Daca bugetul va permite, de ce sa nu luati un fotograf profesionist cu voi in vacanta? Sigur, acest lucru implica niste costuri suplimentare, insa veti scapa de grija unui trepied sau de investitia intr-o drona. Un fotograf profesionist va sti care e lumina potrivita pentru a obtine cele mai bune cadre si imagini de calitate. In plus, odata ce acesta a descoperit pozitiile care va avantajeaza cel mai mult, va va invata si cum sa tineti mainile, astfel incat tu si partenerul tau sa va bucurati de un shooting foto de exceptie!

Indiferent de locul in care alegi sa mergi in vacanta, fotografiile sunt amintiri care te vor bucura tot timpul, fie ca alegi sa le postezi sau sa le pastrezi in colectia proprie. Un aparat foto este solutia la indemana oricui, pentru poze clare si rapide din vacanta. , iti poti cumpara un aparat foto DSLR de la Canon, cu care sa faci poze uimi

Fiti naturali si expresivi, pentru a transmite energie pozitiva in fiecare moment!

Surse foto: pixabay.com, pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea