De prin lume adunate

#pasionati de yachting #pasionati de pescuit #cadouri specific marinaresc #cadouri nautice

5 idei de cadouri nautice, cu specific marinaresc, care vor bucura pasionatii de pescuit si yachting

Vara este anotimpul in care poti sa iti practici hobby-urile nautice si in care te poti bucura de libertatea pe care ti-o ofera oceanul, marea, sau chiar raurile din imprejurimi. Ca sa profiti la maximum de pescuit sau de plimbari cu barca sau cu yachtul, ti-am pregatit impreuna cu magazinul de cadouri My-Man.ro o lista a obiectelor de luat in aventurile nautice.

Fie ca sunt pentru tine sau pentru prieteni, se vor dovedi utile pe vremea rea, orientarea generala, sau chiar pentru distractie sau decor.

1. Exploreaza universul din confortul yachtului cu un telescop vintage

Pentru firile aventuriere si mereu aflate in cautarea unor provocari, serile lungi petrecute pe yacht si pe barca suna mai mult decat potrivit. Nu doar ca pot fi unele relaxante, dar si extrem de utile. Echipeaza-te cu un telescop si descopera cerul de la Nord la Sud si de la Est la Vest. Poti sa te relaxezi observand in detaliu Calea Lactee sau daca prinzi o noapte norocoasa, chiar o ploaie de stele.

Telescopul Darwin este unul similar celui care a ajutat navigatorii de-a lungul timpului sa faca descoperiri in astrologie si care i-a ghidat pe oceanele lumii cu ajutorul stelelor. Telescopul este disponibil aici.

2. Deschide lumea catre explorare si descoperire cu ajutorul unei busole

Majoritatea barcilor si yachturilor dispun de radare moderne si sisteme de navigare dedicate, insa cu totii stim ca tehnologia are si ea limitele sale. Orice bun navigator, fie el de moda veche sau unul complet tehnologizat trebuie sa stie sa ghideze cu ajutorul unei busole. Acest obiect mic se va dovedi util atunci cand te astepti mai putin, de aceea indicat este sa iei una cu tine oriunde ai merge.

Busola cu un design asemanator perioadei celui de-al Doilea Razboi Mondial are un stil vintage, dar este si foarte practica. O poti gasi aici. Dupa ce te asiguri ca ai asezat-o pe o suprafata plata, asteapta 30 de secunde ca sa se stabilizeze si apoi iti va indica nordul si te va ajuta sa ti dai seama in ce directie navighezi.

3. Intretine atmosfera petrecerilor pe mare cu ajutorul unui clopot nautic

Fie ca mergi la pescuit impreuna cu prietenii, fie ca ai o barca sau un yacht ori le-ai inchiriat, orele pe care le petreci in natura pot sa fie unele distractive. Ia cu tine si prietenii alaturi de jocurile preferate si un clopot de nava pe care puteti sa il folositi la finalul sau la inceputul unui joc. Fiti creativi si toate activitatile vor fi mai antrenante si mai amuzante.

Puteti sa anuntati chiar si ora mesei cu ajutorul acestuia. Clopotul de nava din alama si cu finisaj de bronz in doua tonuri va va incanta „echipajul”. Este disponibil aici.

4. Daruieste o macheta a unui vapor, o decoratiune autentica si de impact

Pentru ca frumusetea sta in detalii, alege pentru prietenul acela cu adevarat pasionat de calatorii o barcuta care sa ii hraneasca pasiunea pe percursul intregului an, nu doar in sezonul verii. O poate aseza la loc de cinste in biroul de acasa sau chiar la serviciu, sau, de ce nu, in living. O poti gasi aici.

5. „Ancoreaza-te” in realitatea explorarilor

Pentru pasionatii de navigatie, decoratiunile cu tenta nautica sunt unele dintre preferate. Daca vrei sa iti decorezi biroul de acasa cu un obiect subtil, dar de efect, sau daca vrei sa ii oferi un cadou unui prieten, alege ancora din lemn.

Nu este de neglijat nici simbolistica sa. Ancora simbolizeaza stabilitate si poate sa te ajute sa te gandesti la lucrurile cu adevarat importante din viata ta atunci cand treci printr-o incercare grea. Ancora din lemn este disponibila aici.

Alege sa te bucuri de cat mai multe dintre zilele care iti permit explorarea si ia cu tine obiecte utile care vor transforma aventura intr-una de neuitat.

Pentru mai multa inspiratie, magazinul de cadouri My-Man are o colectie deosebita de obiecte de inspiratie nautica care pot face casa buna cu decorul livingului sau al biroului tau.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea