De prin lume adunate

#The Big Bang Theory #star trek #episoade pilot #episod pilot #seriale celebre #episoade nedifuzate #Saved by the Bell #Married...with Children

5 episoade-pilot nedifuzate ale unor seriale celebre

Inainte de a fi difuzate, multe dintre proiectele TV sau cinamatografice cunosc mai multe versiuni. In numeroase episoade-pilot ale diverselor show-uri TV, poti descoperi modificari majore de roluri, protagonisti sau chiar tematice, care te pot face sa iti schimbi total parerea despre acestea sau iti pot da impresia ca acea varianta ar fi mai buna. Iata cateva inregistrari pilot, needitate, ale unor seriale celebre care te vor surprinde:


1. "Saved by the Bell"

Inainte de a fi difuzat, serialul "Saved by the Bell" a avut un episod-pilot numit "Good Morning Miss Bliss", realizat in 1987, care il avea ca protagonist pe actorul Austin Green, unul dintre starurile serialului "Beverly Hills 90210". In acest episod-pilot, actorul Zack Morris, unul dintre cele mai indragite personaje din "Saved by the Bell", nu aparea.


2. "Married...with Children"

"Married... with Children" a fost episodul-pilot al celebrului serial de comedie "Familia Bundy", care a primit insa comentarii negative din partea criticilor, fapt ce i-a facut pe producatori sa faca rapid schimbari majore ale scenariului, dar si ale personajelor. In acest episod-pilot rolurile lui Bud si Kelly au fost jucate de actorii Hunter Carson si Tina Caspary.


3. "The Big Bang Theory"

Fanii comediei ar fi destul de surprinsi sa cunoasca si latura sexuala a personajului Sheldon prezentata intial in cadrul acestui episod-pilot nedifuzat. Imediat dupa aceasta incercare insa, producatorii si-au dat seama ca nu trebuie sa mizeze pe partea asexuala a acestui personaj, rol pentru care Jim Parson a primit cateva premii Emmy.


4. "Star Trek"

In timp ce "Where No Man Has Gone Before" a fost difuzat ca episodul al treilea din Star Trek, exista o versiune complet diferita a lui, intital conceputa ca episod-pilot. De asemenea, acest serial a avut inca doua episoade-pilot inainte de a fi difuzat. In primul dintre ele, numit "The Cage", aparea capitanul Pike, conducatorul navei Starship Enterprise, la care insa producatorii au renuntat pastrand doar personajul Spock si pe actorii Leonard Nimoy si Majel Barrett.



Sursa foto: femeiastie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea