De prin lume adunate

#celebritati #bona #make-up artist #slujbe #consultant financiar #organizator de petreceri

4 slujbe bune pentru oamenii care iubesc celebritatile

Spectaculoasa, distractiva si indestulatoare. Cam asa se vede din afara viata vedetelor pentru majoritatea oamenilor de rand. Nu dispera, exista o sansa si pentru tine sa ai parte de un asemenea stil de viata si o interactiune cu vedeta preferata, chiar daca nu ai talent la cantat sau la actorie. Trebuie doar sa ai sansa sa lucrezi pentru o celebritate. Iata 4 slujbe bune pentru oamenii care iubesc vedetele.


1. Bona

S-a dus moda asiaticelor care au grija de copiii Anei Maria Prodan sau de fetita Columbenilor. De acum si tu poti urma o cariera in acest domeniu, iar daca ai noroc si te recomanda o agentie de bone, poti ajunge sa ai grija de bebelusul unei vedete de la noi. Pe langa salariul de la sfarsitul lunii, ai satisfactia de a sta non-stop in jurul celei pe care o admirai pana acum doar din serialele si emisiunile de la televizor.


2. Consultant financiar

Nu toata lumea care are bani stie si sa administreze o afacere. Este si cazul multor vedete, atat de la noi, cat mai ales de peste Ocean care au fost nevoite sa declare falimentul dupa ce au dat chix in afacerile care credeau ca le vor aduce si mai multi bani. Consultantul financiar este o alta slujba extrem de bine platita, care iti va aduce satisfactii enorme.


3. Organizator de petreceri

In fond, de ce sa nu te distrezi alaturi de vedete? Organizandu-le onomastica, nunta sau aniversarea copiilor, ai ocazia sa te implici in viata celebritatilor si sa vezi cum este. Implicarea ta va fi 100% mai ales ca acum este vorba de o vedeta, care la randul ei te va recomanda si altor vedete.


4. Make-up artist

Cu paparazzi mereu pe urmele lor, cu fanii care le pandesc fiecare miscare si aparitie publica, vedetele chiar nu isi permit luxul de a iesi din casa fara machiaj pe fata. Fie ca este vorba de un eveniment monden ori de o simpla iesire la mall, ele trebuie sa arate impecabil in orice situatie.

Asa ca nu ar fi rau sa urmezi cateva cursuri de machiaj profesional si apoi sa te incerci sa te promovezi cu ajutorul unui site sau blog pentru a fi remarcata de o vedeta.

Sursa foto: makeupstudio.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea