De prin lume adunate

#invata sa schiezi #sporturi de iarna #motive #schi #partii

4 motive pentru a invata sa schiezi in 2017

Ne aflam in plin sezon de schi. Partiile sunt acoperite cu zapada si pregatite sa te intampine. Si cum tara noastra are o multime de partii atat pentru avansati cat si pentru incepatori, nu trebuie sa dai bani grei pentru a merge la schi in afara tarii. Iata x motive pentru a invata sa schiezi in 2017.

 

Privelisti uimitoare

Privelistile sunt uimitoare. Putini sunt cei care se pot bucura de privelistile vazute de pe partii sau din teleschi. Putini sunt insa cei care au sansa sa se bucure de ele.

Nu este atat de greu pe cat pare

Pare dificil iar acest lucru ii sperie pe multi. Trebuie sa stii insa ca exista partii pentru incepatori pe care poti invata sa schiezi. Acestea sunt special amenajate si nu exista niciun risc de a te lovi de un copac si nu ai obstacole in cale.

Putine reguli, usor de invatat

Regulile sunt putine si se invata rapid. Trebuie doar sa stii cum sa controlezi viteza, cum sa-ti tii echilibrul si cum sa schimbi directia de coborare. Iti garantam ca toate acestea se invata in mai putin de o zi.

Faci sport si te distrezi in acelasi timp

In momentul practicarii acestui sport, o mare grupa de muschi este pusa in miscare. In plus, nu vei resimti disconfortul de a merge la sala deoarece adrenalina si distractia alaturi de cei dragi sunt de nepretuit.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea