De prin lume adunate

#activitati cuplu #activitati weekend

4 cele mai distractive activitati de weekend indoors pentru cupluri

Sfarsitul de saptamana este cea mai asteptata perioada si tinta tuturor planificarilor de iesiri si activitati distractive. Se poate intampla, insa, ca uneori ca vremea sa nu fie cel mai bun aliat al nostru si distractia din planurile minutios pregatite sa mai astepte. Dar nu este totul pierdut! Exista atat de multe posibilitati de a te simti bine impreuna cu partenerul sau partenera ta in interiorul propriului camin, incat nu merita sa te intristezi. Vrei sa stii ce activitati distractive poti accesa chiar din confortul casei tale? Urmareste propunerile de mai jos, ca sa stii ce sa alegi la nevoie.

Jocuri pe calculator

Unul dintre cele mai distractive moduri de petrecere a timpului liber in epoca moderna este online. Pentru o experienta de calitate, te poti baza pe cele mai bune laptopuri pentru gaming, dar mai importanta este alegerea unor jocuri in care poti activa impreuna cu jumatatea ta impotriva altor jucatori sau cupluri.

Accesat in cuplu, gaming-ul poate fi un nebanuit liant care sudeaza relatia, pentru ca cei doi impartasesc aceeasi pasiune, comunicarea este mult imbunatatita, mai ales in jocurile care presupun colaborare si actiune in echipa.

Experimente in bucatarie

O alta activitate care poate contribui in mod extraordinar la crearea unei minunate atmosfere acasa este gatitul impreuna. Pregatirea mesei poate fi o sarcina destul de dificila si chiar frustranta, daca intreg efortul este lasat doar in sarcina unuia dintre cei doi, mai ales in conditiile in care aceasta munca suplimentara vine la finalul unei zile obositoare. Impartirea sarcinilor, improvizatia si schimbul de idei transforma prepararea bucatelor intr-o distractie copioasa, imbunatateste considerabil sansele unei mese reusite si sudeaza parteneriatul celor doi.

Pentru ca cina sa fie una absolut speciala, o puteti servi in farfuriile preferate, in compania unei lumini blande si pe un fond muzical relaxant. O frumoasa alternativă, mai ales daca seara nu este foarte friguroasa, este un picnic pe balcon, la lumina stelelor si a lunii.

Practicarea unor activitati sportive

Sportul este un alt tip de activitate care are potentialul de a suda relatii si de a deveni pasiune comuna. Practicat in doi, orice sport este o activitate distractiva, in care cei doi se motiveaza reciproc pentru a-si depasi tintele dar si un prilej de comunicare si impartasire a senzatiilor. Dorinta comuna de a trai un stil de viata sanatos, de a face eforturi pentru mentinerea in forma si la o greutate optima, are potentialul de a crea o legatura si de a sedimenta trairi pe care doar cei care se bucura de o astfel de pasiune le pot explica.

Poate nu pare a fi o activitate sportiva dar dansul este unul dintre ingredientele magice care, practicat in doi, are darul de a relaxa si de a pune in evidenta sentimentele.

Reconditionarea casei sau a mobilierului

Se intampla, in special in casele mai vechi, ca anumite componente din tamplarie sau elementele de acoperire a solului, a componentelor sanitare sa necesite o verificare si o reconditionare atenta. Este prilejul perfect pentru a petrece timp impreuna, pentru a investi idei si efort impreuna, pentru a stabili noul aspect al unei parti din locuinta.

Pentru a evita situatiile conflictuale sau surprizele neplacute care transforma o idee stralucita intr-un motiv de discutii interminabile, exprimati-va opinia pe lard si planificati totul. Acesti pasi sunt absolut necesari inainte de a incepe o astfel de activitate. Puteti descoperi ca va face o nebanuita placere sa lucrati cot la cot, in efortul de a va imbunatati mediul in care traiti.

Un weekend petrecut in casa nu este in mod necesar un viitor mic dezastru, caci o atenta planificare si mai ales dorinta de a va simti bine impreuna sunt suficiente pentru a face uitata vremea urata.

Sursa foto: piqsels.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea