De prin lume adunate

#servicii inedite #hotel de lux #hotel #servicii

3 servicii inedite oferite de hotelurile de lux

Hotelurile de lux, se intrec care mai de care in cele mai bune servicii si sunt in stare sa le puna clientilor intreaga lume la picioare. Unele dintre acestea insa au si servicii mai putin obisnuite, de la un meniu cu perne, propria infinity pool sau un inger personal sunt cateva dintre cele mai extravagante servicii oferite de catre hotelurile de lux.

The Benjamin, New York

Sursa foto: michaelnassar.net

The Benjamin este un boutique hotel din New York cu servicii speciale pentru clientii sai. Cei care stau aici au propria lor "sleep concierge", deoarece somnul reprezinta unul dintre lucrurile caruia i se dau cea mai mare atentie in hotel.

Personalul inmaneaza clientilor un meniu cu perne, din care isi pot alege din cele 12 variante. Pernele au functii diferite, de la cele anti-sforait la cantec de leagan, perne cu apa, perne pentru a fi tinute in brate, perne cu terapie magnetica etc.

Si cateii au parte de servicii de lux. Acestia beneficiaza de propriul lor halat de baie, un medic, gustari, asternuturi suplimentare si paturi de lux, realizate de un designer special pentru trei tipuri de catei, dupa marime.

Sursa foto principala:  hospitalitynet.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea