De prin lume adunate

#unde iesim #ceai #ceainarii #seri friguroase

3 ceainarii pentru o seara friguroasa

Visezi la o zi linistita, lenesa, parfumata si invaluita in acorduri romantice? Solutia este sa iti inviti prietenii de suflet intr-o ceainarie, unde vei gasi atmosfera pe care ti-o doresti. Descopera mai jos trei dintre cele mai cochete ceainarii din Bucuresti!


1. AristoCats

In centrul Bucurestiului, in zona Universitate, s-a deschis recent o ceainarie cocheta si linistita, ideala pentru zilele cand ai pofta de un ceai fierbinte si aromat. Meniul este format din ceaiuri, supe, salate, briose, prajituri si multe alte gustari delicioase.

Ceainaria se gaseste pe strada Stefanescu Teodor, la numarul 1.


2. La un Ceai

O alta ceainarie noua, ideala pentru zilele de iarna este "La un Ceai". Ceainaria este intima si calda, amenajata frumos. Pe langa ceaiuri, in meniu vei gasi si supe, quiche, prajituri si multe alte bunatati aburinde.

Ceainaria "La un Ceai" se afla pe strada Luigi Cazzavillan, numarul 25.


3. Tea House

In zona Unirii te asteapta o ceainarie sic atunci cand vrei sa petreci o seara linistita, alaturi de prieteni, cu multe ceaiuri fierbinti, prajituri de casa si perne moi. Pe langa ceaiuri, gustari si deserturi, la Tea House te poti delecta si cu o narghilea, cu diverse arome.

Ceainaria se afla pe bulevardul George Cosbuc, la numarul 13.

Sursa foto: zoomyummy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea