De prin lume adunate

#timp liber #lectura #carti #carti nutritie #citit plaja

3 carti despre nutritie ideale de citit la plaja

Vrei sa afli cat mai multe despre mancarurile sanatoase, insa pe parcursul anului nu ai prea mult timp la dispozitie? Momentul potrivit pentru a afla cat mai multe despre lucruri care te intereseaza este concediul. Fructifica-ti timpul pe care il petreci la plaja cu cateva carti interesante despre nutritie. Iata cateva dintre cele mai interesante volume care ti-ar putea umple timpul liber vara aceasta:

1. "My life in France/Viata mea in Franta"

"My life in France", scrisa de Julia Child si Alex Prud'homme, este o carte foarte interesanta ce spune povestea Juliei Child, care a devenit unul dintre precursorii miscarii moderne in nutritie, fara ca aceasta sa isi dea seama. "My life in France" este atat o frumoasa cronica a unei povesti de dragoste, in care Julia isi arata afectiunea pentru sotul sau, cat si pasiunea sa pentru mancare.

Dupa acest roman a fost facut chiar si un film, iar daca ai vazut aceasta pelicula, vei putea face comparatii intre evenimentele petrecute in carte si cum au fost modificate acestea in film.


 

2. "French Lessons: Adventures with Knife, Fork and Corkscrew"

O alta carte despre mancare, ideala de citit la plaja, este "French Lessons: Adventures with Knife, Fork and Corkscrew", scrisa de Peter Mayle. "Lectii de franceza: aventuri cu cutitul, furculita si tirbusonul", este cea de-a patra carte a lui Mayle ce descrie experientele unui englez care traieste in Franta. El spune povesti din calatoriile sale, unde a participat la diverse festivaluri si targuri culinare in jurul Frantei.


 

3. "Dolce Vita Diaries"

"Dolce Vita Diaries" de Cathy Rogers & Jason Gibb este o carte despre un cuplu englez care a lasat o cariera profitabila in spate in televiziunea americana si s-a mutat in Italia, unde creste maslini si produce ulei de masline. Desi la inceput nu cunosteau limba si nici nu aveau nicio idee despre cultivarea maslinilor, cei doi au reusit reusesc sa isi vada visul implinit. "Dolce Vita Diaries" contine de asemenea si cateva retete culinare interesante si savuroase pe care merita sa le incerci.



Sursa foto: womansday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea