De prin lume adunate

#targuri #produse tradiitonale #agronomie

2011 vine cu produse romanesti, direct de la producatori

In acest weekend, la are loc o noua editie a targului cu produse traditionale romanesti. La targ vei gasi numeroase produse, de la plante medicinale, lapte, pana la preparate din carne sau de patiserie. La targ vor fi prezenti si cantareti si ansambluri folcloriece care vor anima atmosfera.

La targ vei gasi si produse tradionale romanesti care s-au regasit pe masa de sarbatori: caltabosi, toba, chisca, jumari , carne in untura la borcan, sunci fierte, infumegate, coapte, slanini afumate, in saramura, fierte, cu boia, sorici si cate si diverse sortimente de carnati.
 

Ceaiuri naturiste pentru tratarea bolilor
 

La aceasta editie a targului vei gasi si numeroase produse naturiste, potrivite pentru tratarea diverselor boli.

Astfel, de la Agronomie poti achizitiona ceai amestec hepatic, ceai amestec digestiv, ceai anticolitic, ceai sedativ, ceai relaxan, ceai recomandat in diabet zaharat, ceai depurativ, ceai indicat in cura de slabire, ceai recomandat in colesterol marit, ceai recomandat in hipertensiunea arteriala, ceai recomandat in afectiuni cardiace, ceai indicat pentru eliminarea nisipului de la rinichi, vezica si a calculi lor renali, ceai recomandat in afectiuni ale bilei, ceai recomandat in afectiuni oculare si multe alte ceaiuri.
 

Retete unice de
 

La targul de la Agronomie, una dintre atractii este si patravul. Pe langa cel prajit, cu mamaliguta, cu mujdei cu leustean pe care il puteti incerca si in acest sfarsit de saptamana, la targ vei gas si sarmalute in foi de de vie cu pastrav , pastrav afumat la cetina de brad, pateu de pastrav, marinata, zacusca si paine cu cartof..

Un pastrav prajit cu usturoi si mamaliguta sau afumat il poti uda cu un pahar de vin de la Domeniile : Merlot, Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Burgund Mare, Riesling, Feteasca Alba, Muscat Ottonel.

Oferta de vinuri este si ea variata. La targ vei gasi Cabernet Sauvignon, Pinot noir, Feteasca neagra, Merlot, Sauvignon, Pinot gris, Feteasca alba, Feteasca regala, Riesling.

La targ vei mai gasi si branzeturi, produse lactate sau preparate din carne de pasare, vita ori porc, salam de curcan, pastrama din piept de curcan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea