De prin lume adunate

#minivacanta 1 Mai #relazare #gratar #1 mai #padure #bucuresti #iarba verde #parcuri tematice

1 mai in Bucuresti! Unde te poti distra in aer liber

Daca nu te numeri printre persoanele care merg la mare sau la munte in minivacanta de 1 mai, te poti distra si in Capitala. Fie ca alegi sa iesi la iarba verde, in imprejurimele Bucurstiului fie ca optezi pentru un parc de distractii, ofertele nu sunt deloc limitate. Iata unde iti poti petrece aceste zile libere.

Iesi la iarba verde

Zonele din jurul Bucurestiului sunt o alegere buna pentru relaxare si pentru celebrul gratar de 1 mai. Padurile Bragadiru, Buftea, Calugareni, Raioasa, Pustnicu si Snagov precum si lacurile din jurul Bucurestiului reprezinta cateva locuri potrivite pentru o iesire la gratar.

Un alt loc in apropierea Bucurestiului unde te poti relaxa in zilele libere este Lacul Chitila si padurea cu acelasi nume. De asemenea, un picnic la Cernica, Branesti, Mihailesti sau Bicu poate fi o alegere buna pentru a te relaxa in minivacanta de 1 mai.

Distreaza-te in parcuri tematice

Amplasat pe malul lacului Snagov, Artha Park este locul ideal pentru o iesire in familie. Amplasat chiar in vecinatatea padurii Snagov este locul perfect pentru o iesire la picnic, pentru a juca golf sau a face o plimbare cu caiacul pe lac.

In schimb, daca esti adeptul senzatiilor tari poti da o fuga in Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti. Aici te asteapta o multime de atractii printre care se numara Z Force Tower, o platforma ce se ridica la 53 de metri inaltime, un Rollercoaster cu un traseu de 310 metri precum si Hydrolift-ul, toboganul de apa cu barci care permite coborarea de la o inaltime de 15 metri.

Iar daca vrei sa te relaxezi pe malul unei piscine poti da o fuga la Therme. Aici te poti relaxa printre palmieri si flori tropicale si poti inota in piscine interioare si exterioare, jacuzzi si piscine cu aromaterapie. Tot aici te poti bucura de beneficiile saunei sau ale masajului si poti experimenta senzatii tari, deoarece tot aici exista si 16 topogane clasificate pe categorii de varsta.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea