Muzica

#bucuresti #concert #zdob si zdub

Zdob si Zdub sustine la Bucuresti primul concert pe 2011

Formatia Zdob si Zdub va inaugura pe 29 ianuarie clubul Sub scena, de la subsolul Godot Cafe -Teatru din Bucuresti.

"Haideti cu totii la concertul nostru de sambata asta, de la 10 seara! O sa fie chef mare si veselie! Asa ca, de seara pana dimineata, pe racoare, “o sa fie super-tare!” !“, spune Roman Iagupov , solistul trupei.

Este primul concert pe care trupa Zdob si Zdub il sustine in acest an.

Zdob si Zdub va canta piese mai vechi, devenite deja evergreen -uri (“Dj Vasile”, “Zdubii bateti tare”, “Draga Otee”, “Tigan si OZN”), dar si cantece de pe viitorul album, care va fi unul in limba engleza.

"Este rezultatul muncii asidue si a exploatarii unor noi dimensiuni creative ale formatiei si ale producatorului Marc Elsner. Zdob si Zdub va aparea intr-o lumina noua”, spun etno-rockerii din Republica Moldova .

Deocamdata, nu se cunoaste data exacta a lansarii discului. Zdubii spera ca albumul sa apara pe piata in primavara acestui an. Pe acest disc va figura si piesa "So Lucky", pe care trupa a inscris-o la selectia nationala eurovision 2011 din Republica Moldova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea