Muzica

#zdob si zdub #trupa #muzica #videoclip

Zdob si Zdub revine in forta cu un nou videoclip

Zdob si Zdub doreste sa le transmita fanilor un mesaj de dragoste prin intermediul noului videoclip, al piesei "Om cu inima de lemn". Piesa este inclusa pe ultimul album al trupei, “Basta Mafia”.

 

Videoclipul a fost filmat in orasul ucrainean Kiev, intr-un pavilion in mijlocul caruia era amplasata o masa lunga. Pe aceasta masa, artistii plastici au pregatit cateva micro-lumi, precum cea a ghetarilor, a desertului sau a primaverii. Fiecare micro-lume a fost construita din micro-obiecte: copaci minusculi, bucatele de sticla, inimioare, fire de nisip si multe altele. Filmarile au durat 24 de ore, timp in care s-a lucrat aproape neintrerupt.

“Mesajul piesei este simplu: dragostea. in versurile noastre, iubirea se intretaie cu milostenia si aici intelegi cat de complex este totusi acest sentiment. Asa se intampla ca, uneori, cei ce s-ar parea ca nu merita iubire, de fapt au cea mai mare nevoie de ea. in fine, discutand despre piesa, am ajuns cu totii la o idee comuna, mai exact la o fraza din Biblie, va lasam sa o descoperiti singuri la finalul videoclipului”, a spus Roman Iagupov, solistul trupei.

Cei sase artisti ai trupei Zdob si Zdub vor concerta si in tara noastra, pe 27 martie, cu ocazia Zilelor Basarabiei. Concertul va avea loc la Arenele Romane. “Aveti curajul sa iubiti! Va asteptam la viitoarele concerte cu inima deschisa!”, le transmit solistii fanilor din Romania.

Urmareste aici noul videoclip Zdob si Zdub – “Om cu inima de lemn”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea