Muzica

#Skip a Little Love #single yanka #Yanka #single #lansare single

Yanka a sarbatorit Dragobetele prin lansarea unui nou single

Yanka a celebrat Dragobetele lansand o piesa romantica, numai buna pentru a-i induiosa pe tinerii indragostiti. Este vorba despre piesa "Skip a Little Love", single ce este insotit si de un videoclip.

Yanka este una dintre artistele cu cele mai difuzate piese ale momentului "My Heart Is Gone". Noul single, lansat ieri, promite sa devina hitul verii.

Artista considera ca desi e foarte bine ca ne indreptam dragostea spre cei din jurul nostru, este esential sa ne iubim pe noi insine, sa ne auzim nevoile, sa devenim constienti de darurile cu care suntem binecuvantati si sa reusim sa ne simtim bine in propria piele.

Clipul noii piese "Skip a Little Love" reprezinta chiar expresia provocarii lansate de Yanka. Despre noul videoclip, Yanka marturiseste: "E o regasire. Mereu suntem tentati sa ne dorim sa fim cum sunt ceilalti sau mereu avem senzatia ca ce au altii este mai valoros. insa adevarata magie incepe din momentul in care te accepti asa cum esti si nu iti mai proiectezi nevoile pe cei dragi din jurul tau, creand astfel niste asteptari nerealiste care nu duc decat la dezamagiri."

Skip a Little Love - Yanka

Si cum altfel ar fi putut talentata artista sa se apropie de cat mai multi oameni decat prin lansarea propriului site, care are si o sectiune speciala de blog?

"Am ales sa-mi lansez de Dragobete site-ul in acelasi timp cu 'Skip A Little Love' – o piesa foarte draga inimii mele, pentru ca mesajul meu legat de iubire este de fapt o provocare pentru fiecare in parte, respectiv: ", a declarat Yanka.

Cine este Yanka

 

Yanka s-a remarcat la editia din 2014 din cadrul celui mai vizionat talent show – Vocea Romaniei, unde s-a aflat in echipa lui Tudor Chirila, iar anul acesta, sustinuta de label-ul Global Records, a lansat single-ul "Jungle". Mai mult Yanka a impresionat interpretand piesa Addei – "Nu plange, Ana", intr-o varianta acustica in limba engleza.

Artista prezinta un concept live acustic sustinut intr-o formula instrumentala de chitara acustica, chitara bas si tobe si care cuprinde cover-uri dupa piese celebre ale unor artisti internationali uriasi, precum Michael Jackson, Nirvana, Eurythmics, Amy Whinehouse, Gorillaz, Hooverphonic, Cindy Lauper, Etta James, CeeLo Green, Stevie Wonder.

Pe Yanka o poti "vizita" si pe noul sau blog iamyanka.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea