Muzica

#best romanian act #mtv europe music awards 2012 #vunk #antonia #premiu MTV

Vunk si Antonia au castigat "Best Romanian Act" la MTV Europe Music Awards 2012

Formatia Vunk si Antonia au castigat cu melodia "Pleaca" sectiunea "Best Romanian Act" si vor concura in cadrul categoriei "Best European Act" a editiei din acest an a galei MTV Europe Music Awards.

La sectiunea "Best Romanian Act" au mai concurat Maximilian feat. MefX ("Sophie"), Grasu XXL feat. Guess Who ("LaLa Song"), Guess Who feat. deMoga ("Tot Mai Sus") si CRBL feat. Helen ("K-Boom").

"Castigarea 'Best Romanian Act' este cea mai mare bucurie a noastra din acest an, pentru ca am vazut, inca o data, cat de mult place romanilor piesa noastra. Totusi, vorba cantecului, maine o sa ne treaca, pentru ca acum suntem in faza in care putem sa fim primii artisti romani care castiga 'Best European Act'. Asa ca rugam, din nou, fanii nostri si fanii piesei 'Pleaca' sa ne voteze si la aceasta categorie si, impreuna, sa facem istorie", a declarat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

In perioada 17-22 octombrie, Vunk va concura la "Best European Act" cu artistii care au castigat sectiunile locale din Europa. Daca trupa va reusi sa treaca de aceasta sectiune, se va califica in marea finala - "World Act". Procesul de votare pentru "World Act" se va desfasura in perioada 22 octombrie - 9 noiembrie.

Cea de-a 19 editie a premiilor MTV EMA va avea loc pe 11 noiembrie, la Frankfurt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea