Muzica

#videoclip nou #vunk #videoclip vunk #scapa-ma de ea #videoclip nou vunk #videoclip scapa-ma de ea

Vunk si-a lansat cel de-al 20-lea videoclip din cariera

Trupa Vunk si-a lansat azi cel de-al 20-lea videoclip din cariera. Clipul ilustreaza noul single, "Scapa-ma de ea".

Cea mai mare parte a filmarilor a avut loc in Chisinau, unde s-a tinut si un casting special, iar restul in "Casa de Cultura Ion Manu" din Otopeni. Povestea clipului este povestea tuturor celor care vor sa fuga de propriile sentimente sau emotii, "de inima lor", dar, intr-un final, cedeaza si trebuie sa le accepte asa cum sunt.

Regia videoclipului "Scapa-ma de ea" este semnata de fratii Silviu si Bogdan Mustatea. "Scapa-ma de ea" este primul single de pe urmatorul album Vunk, care va fi lansat in toamna acestui an.

"N-am filmat intamplator acest clip in Chisinau. Ne-am propus ca toate clipurile de pe urmatorul album sa le filmam in strainatate, in tarile in care sunt foarte multi romani. Am inceput cu Moldova, pentru ca exista o sensibilitate aparte legata de despartirea celor doua popoare, doar la nivel politic, nu si afectiv. Am si specificat la finalul clipului ca inimile din cele doua tari nu sunt stricate, ele bat la fel, in limba romana", a declarat cei de la Vunk.

Foto: Catalin Mihai

Vunk - Scapa-ma de ea (videoclip)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea