Muzica

#videoclip nou #videoclip vunk #scapa-ma de ea #teaser video #videoclip nou vunk

Vunk - Scapa-ma de ea (teaser video)

Vunk se pregateste de lansarea videoclipului noului sau single, "Scapa-ma de ea". Pe canalul de YouTube al casei de discuri MediaPro Music a fost postat azi un teaser video de 15 secunde care ne ofera cateva informatii despre cum va arata noul clip.

In clip facem cunostinta cu mai multe personaje, intre care si un individ cu o coafura ciudata si multe tatuaje care goneste nebuneste intr-o parcare subterana.

"Incepem vara cu un cantec pentru orice anotimp. Din reactiile de pana acum, este piesa de care nu mai scapi, iti ramane undeva in minte si o fredonezi fara sa-ti dai seama. 'Scapa-ma de ea' este primul single pe care il lansam de pe albumul pe care o sa-l scoatem in toamna. Videoclipul piesei este deja filmat si va aparea in doua saptamani. Sper ca nici piesa asta sa nu-i scape nimanui din vedere si din auzite:)", declara in urma cu cateva zile Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Vunk - Scapa-ma de ea (teaser video)


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea