Muzica

#kangoo jumps #vunk #lansare single #single

Vunk a lansat un nou single, in pas de Kangoo Jumps

Trupa Vunk a alansat un nou single insotit de un videclip, pentru piesa "Sari". Noua piesa a baietilor de la Vunk este o piesa fresh, cu un mesaj pozitiv si un videclip inovativ.

 

Videoclipul piesei este realizat integral din gif-uri, filtre din Snapchat si MSQRD. Este primul videoclip de acest gen din Romania.

Urmareste aici videoclipul piesei "Sari" – Vunk:

Pentru ca baietii ne-au obisnuit cu actiuni inedite cu fiecare lansare a lor, de data aceasta au realizat in fata mall-ului Promenada un flash mob unde au participat peste 50 de fete care au facut Kangoo Jumps pe cel mai recent single al lor, "Sari". A fost un moment distractiv, unde trecatorii s-au oprit, au facut poze, au participat peste 50 de fete care au facut Kangoo Jumps pe cel mai recent single al lor, "Sari". A fost un moment distractiv, unde trecatorii s-au oprit, au facut poze, au fredonat piesa si s-au alaturat fetelor care faceau sport.

La acest eveniment a luat parte si Roxana Vancea, despre care se stie deja ca este o impatimita a sportului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea