Muzica

#vunk #lansare #videoclip #vreau o tara ca afara

Vunk a lansat oficial clipul single-ului "Vreau o tara ca afara" (VIDEO)

Formatia Vunk a lansat la sfarsitul saptamanii trecute videoclipul piesei " Vreau o tara ca afara ”, cel mai nou single extras de pe albumul "Ca pe vremuri", anunta adevarul.ro.

Regia clipului este semnata de Diana Kiss, cea care se ocupa de proiectiile si montajele video din timpul concertelor Vunk. Filmarile la videoclip au durat doua zile .

In clip apar o parte dintre memebrii grupului realizat pe Facebook, dar si romani stabiliti peste hotare, care au trimis fotografii cu ei si pancarde cu mesajul campaniei “Vreau o tara ca afara”, demarata pe 1 decembrie 2010 , chiar de Ziua Nationala a Romaniei.

De altfel, trupa Vunk a fost premiata pentru campania si melodia “Vreau o tara ca a afara”, in cadrul Galei “ 10 Pentru Romania ”, desfasurata pe 15 decembrie 2010 la Ateneul Roman. Baietii de la Vunk au fost recompensati cu  Premiul de Excelenta "10 pentru Romania".
 

Videoclip Vunk - "Vreau o tara ca afara"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea