Muzica

#facebook #voltaj # voltstoric

Voltaj a lansat Voltstoric pe pagina sa de Facebook

Trupa Voltaj a lansat, sambata, pe pagina sa de Facebook Voltstoric , o trecere in revista a principalelor evenimente din istoria trupei.

De sambata, 12 februarie si pana la sfarsitul anului, fanii trupei vor gasi pe www.facebook.com/VoltajOfficial  semnificatia zilei respective in istoria Voltaj. Nu va fi o cronologie pe ani, ci o succesiune pe date. 

Fie ca este vorba de ziua lansarii primului album, fie data castigarii unui premiu sau a aparitiei unui single, toate aceste evenimente si altele din trecutul trupei vor fi postate pe pagina de socializare Voltaj. Va fi un fel de biografie a trupei, pe care fanii o vor descoperi pe parcursul unui an.

La sfarsitul campaniei, trupa Voltaj pregateste fanilor o surpriza.

Pana in prezent, baietii de la Voltaj au postat pe wall-ul de pe Facebook doua date extrem de importante din istoria grupului.  Prima dintre ele este 12 februarie 1999, ziua in care a fost lansat single-ul "Asta-i viata", melodia care marca sfarsitul erei hard rock a grupului si reorientarea catre un sound mai comercial. De asemenea, a fost mentionata si data de 14 februarie 2006. In urma cu exact cinci ani, Voltaj sustinea in Parcul Herastrau primul concert din Romania transmis pe telefonul mobil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea