Muzica

#suie paparude #e suflet in aparat #videocip Suie Paparude #videoclip Moartea boxelor

Videoclip nou: Suie Paparude - Moartea boxelor

Suie Paparude a lansat marti videclipul piesei "Moartea boxelor", cel mai nou single extras de pe albumul " E suflet in aparat ".



"Videoclipul o are ca protagonista pe actrita Dina Rotaru si a fost filmat pentru secventele exterioare intr-o singura noapte, in mai multe locatii din Bucuresti. Pentru secventele slow motion, am apelat la Tony Fiori (SloMoments) iar Paul Popescu (Modulab) a participat la crearea 'liquid motion'", spun baietii de la Suie Paparude.

"Moartea boxelor" se inspira din estetica filmelor noir si, de la concept, regie si scenariu pana la post -productie este rezultatul colaborarii dintre Anton Groves, Damian Groves si Adrian Aghenitei (Studioset Production).

Studioset Production este casa de productie si post-productie cu care cei de la Suie Paparude au colaborat si pentru realizarea videoclipurilor " Cea mai buna zi " si " Soundcheck ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea