Muzica

#videoclip nou #sore #different #videoclip nou sore #videoclip sore

Videoclip nou: Sore - Different

Sore a lansat azi, pe YouTube, videoclipul noului sau single, "Different". Piesa, la care a contribuit si Alex Velea, beneficiaza de un videoclip filmat pe parcursul unui weekend, tocmai la Londra. Regia clipului este semnata de Iulian Moga.

"Prin piesa mea, le transmit celor care ma asculta ca n-au de ce sa se ascunda in spatele stereotipurilor, pot fi ei insisi fara teama, pentru ca daca toti ne-am simti bine in pielea noastra si nu ni s-ar spune cum sa ne purtam, ce sa facem, poate ca s-ar mai renunta la invidii si rautati. Piesa se centreaza in jurul unei povesti de dragoste, fata care ii spune baiatului ca e independenta, ca nu poate fi scoasa de pe drumul ei, asa cum sunt si eu. Si ca daca baiatul o accepta in viata lui, trebuie sa o accepte asa cum e, pentru ca ea nu va juca un rol doar ca sa ii fie pe plac. Cred ca povestea asta am trait-o toti la un moment dat", a declarat Sore.

Sore - Different (videoclip)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea