Muzica

#videoclip nou #dj layla #dj layla feat.sianna #videoclip nou dj layla #i`m your angel

Videoclip nou: DJ Layla feat. Sianna - I'm Your Angel

DJ Layla, cunoscuta pentru hit-urile "Single Lady" si "City Of Sleeping Hearts", a lansat recent videoclipul noului sau single "I'm Your Angel", realizat in colaborare cu Sianna.

Vdeoclipul este o productie Cat Music & Rassada Music si dupa cum declara artista, este cel mai senzual videoclip al sau de pana acum.

"Alaturi de toata echipa, ne-am gandit foarte mult cum trebuie sa arate videoclipul acestei piese. Inevitabil, am avut zeci de idei cu mare, soare si tot felul de locatii interesante, dar in final am cazut de comun acord ca aceasta piesa exprima gingasie, sensibilitate si senzualitate, asa ca ne am bazat pe frumusetea feminina asa cum o intelege fiecare dintre noi", a declarat DJ Layla.

"Nu a fost nici usor, nici greu, iar 'chicoteala' si distractia au fost la ordinea zilei, mai ales in scenele cu acel baldachin improvizat, in care ne tot pierdeam mereu una pe cealalta. Am fost puse intr-adevar in ipostaze destul de ciudate, pentru ca fiind prietene de multi ani, in momentele in care trebuia sa fim cat mai tandre una cu cealalta, izbucneam in hohote de ras si evident reluam scena de la capat", a povestit Sianna despre filmarile videoclipului.

DJ Layla feat. Sianna - I'm Your Angel (videoclip)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea