Muzica

#corp #schimbare #vedete #bisturiu #chirurgie plastica #operatie #monden #dance #rock #alte-genuri #pop

Vedete remodelate cu bisturiul

Celebritatea presupune o serie de sacrificii. In cautarea perfectiunii si al unui corp de invidiat din ce in ce mai multe vedete apeleaza la tot soiul de artificii pentru a-si pune in valoare atu-urile pe care le au sau pe care vor sa si le construiasca. Chirurgia plastica a ajuns prietenul de nadejde al fiecarui artist ce doreste sa ajusteze, modeleze, remodeleze sau sa substituie anumite parti ale corpului.

Limitele sunt inca neclare si multi doresc parca cu o constiinciozitate de invidiat sa nu le ia in calcul. Ce rezulta de aici? O varianta moderna a lui Frankenstein (vezi cazul lui Michael Jackson) sau o versiune si mai trista al unui septuagenar ce se crede inca un holtei pus pe sotii (vezi cazul lui Kenny Rogers).

Lista vedetelor din lumea showbiz-ului care au apelat la bisturiu pentru a face reconstructii de tot felul este mare si pe alocuri incompleta, avand in vedere ca multe retusuri sunt tinute in mare taina. Din aceasta lista mare, am ales cele mai reprezentative nume, despre care va voi povesti in cele ce urmeaza.


Michael Jackson

Mai mult ca sigur ca este exemplul cel mai concludent pentru tema propusa astazi. Regele muzicii pop a sfidat pur si simplu Mama Natura atunci cand s-a hotarat sa devina din negru, alb. Si cum, in momentul in care s-a decis acesta sa schimbe macazul in pigmentarea pielii, chirurgia estetica era inca in forma embrionara, rezultatul a fost unul pe masura. Cuvintele sunt de prisos,  imaginile spun totul.

Care este numarul final de operatii pe care l-a suportat artistul pana in prezent: este inca incert. Se zvoneste ca ar fi cam 50. O cifra exacta insa nu poate fi stabilita, avand in vedere ca se schimba de la o zi la alta. Nu de alta, dar de curand, artistul, in varsta acum de 50 ani, si-a facut cadou de ziua lui un nasuc nou, micut si rotund. Pentru poza, click aici.

Cher


CherOk, daca Michael a avut o problema psihica pentru care a apelat la arta chirurgiei plastice, acesta refuzand pur si simplu sa se impace cu ideea ca este un artist de culoare, despre Cher am putea spune ca a dobandit un soi de fetis pentru remodelarea corporala.
Rugaciunile catre cel de Sus si-au facut efectul. Astfel, Dumnezeu l-a ajutat pe chirurgul responsabil de Cher, din mana lui iesind una bucata artista care la varsta de 63 de ani arata ca de 45.

Ce operatii si-a facut? In principiu de toate: si-a operat nasul, si-a facut implant de pometi, si-a marit sanii, a facut liposuctie si facelift, plus injectii cu colagen in buze. Criticii o considera un fel de Michael Jackson, dar cu nas.

Trebuie sa recunoastem ca este putin exagerata comparatia. Sa zicem doar ca este o femeie care refuza sa accepte ca trec anii peste ea. Mai nou, a apelat la acupunctura pentru a stopa procesul de imbatranire. Pentru poza, click aici.

Kenny Rogers

Legenda country, ajunsa acum la venerabila varsta de 71 ani, regreta ca a apelat la acest artificiu pentru a se mentine pururea tanar. Cantaretul recunoaste ca efectele imbatranirii au inceput sa-l obsedeze dupa ce s-a casatorit cu Wanda Miller (41 ani), in 1997. Acum, acesta priveste cu amaraciune inapoi si ii pare rau ca a facut acest pas. „Uitandu-ma la cateva poze din trecut, ochii erau mult mai calzi decat sunt acum”, a marturisit Rogers pentru revista National Enquirer .
 
La ce fel de operatii a recurs legendarul artist? O spune chiar el, intr-un stil mai „plastic” binienteles: „Sunt regele chirurgiei plastice. Sunt omul bionic. Fiecare parte din corpul meu a fost scobita sau a patit ceva macar o data”. Pentru poza, click aici.

Madonna


MadonnaAvand in vedere ca mana bisturiului este cea mai rapida si sigura cale pentru o intinerire sigura si rapida, Madonna a profitat din plin de lucrul acesta...binenteles, neoficial. Oficial, artista afirma sus si tare ca nu a descoperit un izvor al tineretii pe cale chirurgicala. „Nu am absolut nimic impotriva operatiilor estetice [...], dar am ceva impotriva discutiilor despre acest lucru. In plus, nu arat tanara decat de la distanta.", marturisea aceasta intr-un interviu.

Neoficial insa, artista a inceput „tratamentul” menit sa-i aduca tineretea vesnica inca de la 30 ani, apeland la peeling-urile chimice si la produsele injectabile. De altfel, a fost una dintre primele vedete care au avut curajul sa testeze deja celebrul Botox. Odata cu trecere anilor insa si inversunarea artistei de a-i alunga pe acestia din imaginea care se reflecta in oglinda a crescut. De cativa ani, Madonna foloseste frecvent face-liftingurile clasice pentru a-si intinde fata, gatul si decolteul.

A descoperit insa Madonna secretul nemuririi? Dupa parerea celor din jur nu prea. "Nu trebuie sa te apropii la mai putin de doi metri de ea. Altfel vezi tot ce si-a facut." a declarat un angajat al vedetei. Dupa care a adaugat: "Pielea ei este atat de intinsa si de subtiata, incat pare foarte transparenta atunci cand nu este machiata.". Pentru poza, click aici.

Vedete multe si marunte, schimbari mici si placute

In sirul vedetelor care au facut o schimbare fie la nas, sani, picioare, coapse sau alte parti anatomice se inscriu multe nume celebre ale muzicii. De la Jennifer Lopez, la Britney Spears sau Victoria Beckam, majoritatea au incercat macar o data bisturiul pentru a ajusta micile imperfectiuni lasate de Mama Natura.

Beyonce de exemplu si-a facut rinoplastie, pentru un nasuc mai obraznic, la fel ca si Lil Kim sau Janet Jackson. Britney Spears a apelat la implanturi mamare, cum de altfel a procedat si Victoria Beckam sau Paris Hilton. Jennifer Lopez a lucrat la fizionomie, la fel ca si Fergie, in timp ce Mariah Carey a ales liposuctia. Kylie Minogue, Madonna sau Geri Halliwell s-au tratat cu Botox.

Dependenta de bisturiu

Mariah CareyNume care pasesc agale sub lumina reflectoarelor sau prezente care prefera conul de umbra, toate vor sa dea ce este mai bun pentru a adauga cativa coeficienti in plus la gradul de incredere si respect de sine.

Problema apare insa atunci cand limitele nu mai sunt precis trasate si lucrurile incep sa o ia razna. Sa fii dependent de bisturiu si sa-ti supui corpul la mutilari peste mutilari aduce dupa sine tocmai efectul invers: lumina emanata de frumusete este inlocuita de intunericul artificialului exploatat la maxim. La ce se ajunge? Simplu, coeficientii de incredere dispar unul dupa altul cu fiecare interventie nereusita si o umbra ce-si cauta cu disperare corpul printre pliuri si tesuturi straine devine din ce in ce mai pronuntata.  Pentru mai multe poze, click aici.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea