Muzica

#victoria beckham #mariah carey #amy winehouse #gafe vestimentare #vedete #muzica #alte-genuri #rock #pop #dance

Vedete amendate pentru gafe vestimentare (II)


Dupa ce in prima jumatate a clasamentului, am aflat cat de prost se pot imbraca vedete ca Avril Lavigne , Christina Aguilera sau Aretha Franklin , a venit randul sa aflam cine este fericitul (a) posesor (oare) a titlului de vedeta cu cele mai proaste gusturi la haine.

5. Mariah Carey

La cei 38 de ani ai sai, Mariah Carey se incapataneaza sa demonstreze ca este inca tanara si ca poate sa poarte haine stramte si bluze cu decolteuri generoase. Nu reuseste decat sa para penibila.

De altfel, in 2006 Mariah a atras asupra sa afirmatii deloc magulitoare. Celebrul critic Blackwell, cel care intocmeste de ceva ani clasamentele cu cele mai prost inbracate vedete, nu a ezitat sa puna punctul pe i. Mariah nu a fost deloc magulita cand a primit titlul de “regina tinutelor catastrofale”.

4. Amy Winehouse

Amy WinehouseDesi are talent muzical cu carul, la capitolul vestimentatie Amy Winehouse sta prost. Daca in urma cu cativa ani, arata relativ ok imbracata in fusta mini, in prezent artista nu prea mai are ce sa arate.

Fizicul cantaretei a avut de suferit in urma consumului de droguri, Amy fiind comparata de presa cu un schelet ambulant. In fotografia alaturata, artista pare sa se intreaca pe sine.

Pantalonii scurti lasa sa se vada o pereche de picioare osoase. Amy nu se sinchiseste sa-si acopere prea tare partea superioara a corpului.

Un maieu negru mulat pe corp nu prea o avantajeaza, lasand descoperite bratele slabe ca niste grisine si doua clavicule parca culese din manualul de anatomie.

3. Paris Hilton

Paris HiltonIn cazul lui Paris Hilton nici nu stiu ce sa fac mai intai: sa plang sau sa rad. Cu banii pe care ii are de pe urma lantului hotelier Hilton ar putea sa-si cumpere sute de stilisti.

Totusi Paris se zgarceste si prefera sa se imbrace dupa cum considera ea de cuvinta. Rozul il asorteaza cu mult sclipici . Paris incearca sa-si decoloreze cat mai mult parul, in vreme ce culoarea tenului a ajuns sa fie de un portocaliu izbitor.

La o asemenea combinatie letala nu ai cum sa ramai rece. Internetul este plin de fotografii ce o infatiseaza pe Paris Hilton in tinute care mai de care mai turbate.

Paris este o prezenta constanta in topurile de profil. Acelasi Blackwell remarca in urma cu 2 ani ca atat Britney Spears, cat si Paris Hilton "nu au niciun stil si niciun simt al modei".

2. Britney Spears

Britney SpearsIn 1999 adopta tinuta de scolarita cu fustita si codite. Ok, am inteles-o! Era un stil potrivit unei persoane care avea 18 ani, care isi dorea ca targetul sau sa fie adolescentii.

Ulterior, stilul sau vestimentar a cunoscut o transformare totala. Ca multe alte artiste, Britney Spears a incercat sa-si puna in valoare fizicul.

Nu de putine ori rezultatul a fost catastrofal, cum este si cazul din imagine. Se ia una pereche cizme de cowboy, una pereche dres plasa (rupt pe alocuri), o fustita transparenta neagra cu material similar draperiilor bunicii, pe sub care se pune o minunatie de sutien roz bombon.

Mai, mai parca iti vine sa crezi ca Britney s-a cam rusinat cu ce poarta. Pentru a evita privirile carcotasilor s-a inarmat cu o pereche de ochelari negri si o palarie bine trasa pe ochi.

Victoria Beckham1. Victoria Beckham

Fosta membra a trupei Spice Girl este probabil una dintre cele mai faimoase de pe pe mapamond . Are bani, apare la TV, iar ca bonus il are pe David Beckham acasa.

Cand vine insa vorba de moda, Victoria este pusa la colt fara drept de apel. Fustele sale mini si stilul de-a dreptul snob au aruncat-o direct in gura lupului, adica a criticului de moda.

 

Intr-un moment de maxima sinceritate , sotia lui Beckham a recunoscut ca nu sta bine nici la capitolele dans, cantat, actorie: “A devenit foarte evident inca de la inceput ca nu voi fi niciodata cea mai buna cantareata, cea mai buna dansatoare sau cea cea mai buna actrita”.

“Ca sa fiu cinstita pana la capat, nu am fost niciodata asa de buna la nimic”, a adaugat Victoria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea