Muzica

#beyonce #vanzari albume # beyonce insarcinata #album beyonce

Vanzarile albumului Beyonce "4" au explodat dupa anuntarea sarcinii

Noul album al lui Beyonce, intitulat "4", a revenit printre primele zece locuri in topurile din America. Dupa ce artista a anuntat ca este insarcinata, vanzarile practic au explodat.


Duminica seara, in cadrul galei MTV VMA 2011, Beyonce a anuntat in premiera ca asteapta un copil. La scurt timp dupa aflarea vestii, toti fanii s-au grabit sa-i felicite pe viitorii parinti, asa ca au blocat Twitterul, trimitand un numar record de mesaje pe secunda: aproape 9000.

De luni dimineata, albumul lansat de Beyonce la finalul lunii iunie, "4", a fost cumparat in zeci de mii de exemplare, aducandu-i artistei un profit frumusel.

Initial, intregul material discografic a scapat pe net in luna mai, cu trei saptamani inainte de lansarea oficiala, iar vanzarile au fost cu cateva procente mai mici decat era prevazut.

Cu toate acestea, dupa prima saptamana de la lansare, discul "4" s-a vandut in 310.000 exemplare, debutand pe locul 1 in topul Billboard Hot 200.

In prezent, discul "4" a urcat din nou pe locul 6, iar noul ei single, "Love On Top" a ajuns pe locul 10 in iTunes.

Beyonce - Love On Top



Sursa foto : mtv.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea